Cursul Auditor de Mediu, acreditat ANC, iti aduce un curs gratuit !

BUCURESTI - 14 ianuarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, Energie

Live site

Inscrie-te la cursul Auditor de Mediu din data 20 ianuarie 2014 si beneficiaza de un curs Gratuit ! la alegere, din calendarul de cursuri EBT de pana la data 15 februarie 2014.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
auditor de mediu organizational

auditor de mediu organizational

 Realizările unei organizaţii sunt rezultatele efortului depus de fiecare individ. 

Vince Lombardi

Euro Best Team va invita sa participati la cursul Auditor de Mediu organizat la Bucuresti in perioada 20-27 ianuarie 2014 si sa va specializati intr-o profesie cu competente in controlul managementului sistemelor de mediu aplicate in cadrul unei organizatii.

Cursul Auditor de Mediu se adreseaza managerilor cu responsabilitati in domeniul mediului, directorilor, sefilor de departamente dintr-o organizatie, personalului cu atributii de control si verificare din cadrul autoritatilor publice sau ONG-uri, persoanelor care doresc să obţină certificarea de auditori, precum si persoanelor interesate de problematica propusă.

Cursul Auditor de Mediu pregateste participantii pentru organizarea desfasurarii auditului de mediu, planificarea auditului, analiza preliminara a documentatiei, realizarea auditului de mediu, intocmirea rapoartelor, completarea documentelor de lucru precum si pentru coordonarea echipei de audit.

Programa cursului Auditor de Mediu va familiarizeaza cu instrumentele manageriale de evaluare a performantei organizatiei, a sistemului de management si a proceselor administrative cu scopul de a facilita controlul practicilor cu posibil impact negativ asupra mediului organizational.

 Metoda de predare este una interactiva bazata pe dialog, exerciţii practice, studii de caz, simulări ale unor situaţii reale.

 Competente

    Comunicare interpersonala si munca in echipaOrganizarea desfasurarii auditului de mediuPerfectionare profesionala, planificarea auditului de mediuAnaliza preliminara a documentatiei si completarea documentelor de lucruCoordonarea echipei de auditIntocmirea rapoartelor, realizarea auditului de mediu

 Beneficii:

    Veti sti sa identificati sursele de informatie in functie de documentele prezentate de organizatia auditataVeti sti sa colectati dovezile de audit cu obiectivitate, veridicitate, responsabilitate si profesionalismVeti sti sa aplicati metode de colectare a datelor de audit, conform standardelor internationaleVeti sti sa evaluati daca dovezile de audit colectate sunt adecvate si suficiente pentru formularea neconformitatilorVeti sti sa verificati corectitudinea informatiilor obtinute din interviuri sau prin surse independenteVeti sti sa elaborati chestionare si sa utilizati tehnici de interviuVeti sti sa formulati constatarile auditului, pe baza dovezilor colectate in zona auditataVeti sti sa evaluati gradul de conformare a organizatiei auditate privind implementarea sistemului de mediu in raport cu reglementarile in vigoareVeti sti sa determinati eficacitatea sistemului de management de mediu prin obiectivele realizate.

Cursurile se desfasoara la sediul EBT din str. Lt Stefan Marinescu nr.9, sect 6, Bucuresti.

Lectorii cursului sunt Dana Morar si Raluca Lazea.

Daniela Morar este trainer autorizat cu o experienta de peste 15 ani pe piata de training si preda  cursuri acreditate din domenii precum: sanatate si securitate in munca, managementul calitatii, formator de formatori, sisteme integrate de management, management de mediu, auditor de mediu.  Daniela Morar detine certificari recunoscute de Organizatia Europeana pentru calitate (EOQ) si British Standards Institution (BSI) ca manager, consultant si auditor in domeniul calitatii, mediului, securitate si sanatate ocupationala, securitatea informatiei. Dana Morar este absolventa a facultatii de Electronica si Telecomunicatii Bucuresti si a cursului post universitar “Auditul securitatii, sanatatii in munca si evaluarea riscurilor”.

Raluca Lazea este consultant si trainer autorizat cu experienta de peste 10 ani in domeniul mediului si este specializata in evaluarea, proiectarea si implementarea sistemelor de management de mediu. In ultimii ani a colaborat la numeroase proiecte finantate prin Programului Transfrontalier RO-BG 2007-2013 si a elaborat un proiect de finantare in valoare de 5.8  milioane euro ce are ca  scop protejarea mediului inconjurator. In cadrul programului POSCCE, Raluca a elaborat proiecte de finantare privind implementarea standardului de mediu si calitate in cadrul organizatiilor. Este absolventa a Facultatii de Matematica – Tehnologie Informatica si a Facultatii de Management, Marketing in Afaceri Economice - Management.  A urmat numeroase cursuri de perfectionare in domeniul mediului, in tara si in strainatate. In 2006 a urmat cursulul GREEN GLOBE(standard specific in turism care vizeaza respectarea celor mai inalte cerinte privind protejarea mediului inconjurator) si la cursul TRUST MARK (marca calitatii in constructii), cursuri sustinute de lectori din Marea Britanie.

Inscrie-te la cursul Auditor de Mediu din data 20 ianuarie 2014 si beneficiaza de un curs Gratuit! la alegere, din calendarul de cursuri EBT de pana la data 15 februarie 2014.

Pentru validarea ofertei completati formularul de inscriere Auditor de Mediu si apoi completati formularul cursului pe care l-ati ales. Completati in aceeasi zi ambele formulare iar pentru validarea ofertei trimiteti un e-mail la madalina.nedelcu@eurobestteam.ro si anuntati ca v-ati inscris la cursul Auditor de Mediu din data 20 ianuarie 2014 si aveti gratuit cursul …………din data….., ales din calendarul EBT de pana la data 15 februarie 2014. Exceptie de la oferta fac cursurile juridice si de mediere.


Madalina Nedelcu- 0726.615.538 – Director formare
e-mail: madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Calendar cursuri 16 ianuarie – 15 februarie 2014

 Expert Accesare Fonduri Structurale - 16 ian

Expert Accesare Fonduri Structurale – 18 ian (curs de weekend)

Curs Mediere – 20 ian

Curs Auditor de Mediu – 20 ian

Curs Evaluator Proiecte – 23 ian

Curs Public Speaking – 23 ian

Curs Expert Achizitii Publice – 25 ian (curs de weekend)

Curs Expert Achizitii Publice – 27 ian

Curs Expert Parteneriat Public Privat – 25 ian (curs de weekend)

Curs Cadru Tehnic cu atributii PSI – 27 ian

Curs Asistent Relatii Publice si Comunicare – 28 ian

Curs Manager Proiect – 1 febr (curs de weekend)

Curs Manager Proiect – 10 febr

Curs Inspector Resurse Umane – 1 febr

Curs Inspector Resurse Umane – 12 febr

Curs Contabilitate program Saga – 4 febr

Curs Contabilitate program Saga – 8 febr (curs de weekend)

Curs Formator – 8 febr

Curs Secretara – 13 febr

Curs Analiza Cost – Beneficiu – 14 febr

Curs SEAP – ofertanti -15 febr

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/cursul-auditor-de-mediu-acreditat-anc-iti-aduce-un-curs-gratuit