Cursuri de Specializare Certificate in Administratia Publica

BUCURESTI - 23 septembrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Cursuri

Euro Best Team a lansat noua grila de cursuri pentru perioada octombrie-decembrie 2013. Cursurile acopera o gama diversificata de specializari necesare in exercitarea statutului de functionar public. Cursurile se organizeaza la munte, in locatii precum: Predeal, Sinaia, Busteni, Poiana Brasov, Cheile Gradistei.

formare profesionala

formare profesionala

 Nimic nu se învaţă decât învăţând . . .  

John Amos Comenius

Cursurile certificate in Administratia Publica sunt un instrument de cunoastere si perfectionare aflate la indemana functionarului public. Profesionalizarea personalului, calitatea serviciilor publice si managementul public performant fac parte din procesul de reforma, reorganizare si modernizare a sectorului administratie publica.

Complexitatea managementului in administratia publica este accentuata de noile transformari administrative si economice, de infuzia de proiecte derulate prin fonduri europene, de lansarile de licitatii, achizitii, precum si de schimbarea continua a publicului beneficiar. Dezvoltarea domeniul administrativ public a condus implicit la cresterea locurilor de munca. Recent, guvernul a lansat un portal unde sunt centralizate peste 250 de anunturi privind posturile vacante din administratia publica locala si centrala din tara.

Euro Best Team este in pas cu noutatile din domeniu si cu cererea continua de perfectionare a functionarilor publici si vine cu o oferta de cursuri intensive certificate pentru Administratia Publica, sesiunea toamna – iarna. Cursurile propuse se desfasoara la munte, intr-o atmosfera relaxata, in locatii precum Hotel “Anda” – Sinaia, Hotel “Margaritar”- Busteni, Hotel “ Escalade” – Poiana Brasov si Hotel “Piatra Craiului” – Cheile Gradistei.

Cursurile au o durata cuprinsa intre 3 si 5 zile, in functie de specificul si complexitatea continutului.

Costul cursurilor este de 600 Lei pentru cele de 3 zile de perfectionare si 800 lei pentru 5 zile de perfectionare.

Perioada de inscriere este cuprinsa intre 30 septembrie 2013 - 18 decembrie 2013.

Cursurile sunt sustinute de cei mai buni lectori recunoscuti pe plan national si sunt certificate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si de Euro Best Team. Cursurile vizeaza metodele, tehnicile manageriale, abilitatea si priceperea care sunt folosite in  procesele, relatiile de management existente intre componentele sistemului administrative public. 

Beneficii: La finalul cursurilor, participantii vor vor obtine o diploma certificata si vor dobandi competente care-i vor ajuta sa planifice, sa organizeze, sa coordoneze si sa controleze activitatile din institutiile publice in care lucreaza.

 Resursele umane trebuie sa se reinventeze si necesita in permanenta un proces de instruire si educatie in administratia publica  pentru a asigura o functionare normala si eficienta .

Pentru detalii si inscrieri va invitam sa accesati site-ul nostru  la sectiunea „Cursuri organizate in tara” sau sa ne contactati la tel: 0726.615.538 - Madalina Nedelcu – manager de formare.

EURO BEST TEAM - Parteneri pentru succes!

 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team reprezinta o echipa de consultanţi si experti în management şi comunicare în afaceri, recunoscuţi pe piaţă pentru derularea a numeroase proiecte internaţionale, precum si traineri certificaţi de universităţi de prestigiu din tara si strainatate, cu o bogata experienta de formare atat pentru mediul privat de business, cat si pentru autoritatile publice centrale si locale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/cursuri-de-specializare-certificate-in-administratia-publica