De ce un curs de formator?

BUCURESTI - 4 iunie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Cursuri

Live site

Un curs de formator nu este doar o diploma, este o experienta de viata prin care poate trece oricine pentru a se cunoaste. Nu este doar un simplu curs in care inveti tehnici de vorbire in public, ci înveti cum să te mulezi pe publicul tau cand esti pus in situatii dificile si lucrezi cu participanti carcotasi.

Alina Kibbel - Lector Euro Best Team

Alina Kibbel - Lector Euro Best Team

 Un scop formulat simplu, concis şi precis este mai uşor de mentalizat şi de transpus în fapte decât un scop descris stufos şi inexact. 

Herbert Harris

Cursul de formator este primul pas in a te cunoaste, de a vedea incotro vrei sa te indrepti si de a pune în aplicare tot ce ai invatat pana acum pe parcursul vietii.Te cunosti din mai multe perspective: din perspectiva ta si a felului în care te simti in fata unui public pe care nu il cunosti, din perspectiva fiecarui participant si din perspectiva trainerului care te va ajuta sa punctezi pe punctele tale forte si sa lucrezi pe acestea.

Exista in viata un moment cand vrei mai mult de la tine si te intrebi, oare ce as putea sa fac? Iti recomand un curs de formator! Este solutia optima de a te cunoaste si de a-ti depasi limitele fara sa a urca munti prea inalti sau de a te afla in situatii limita.

In cadrul cursului treci prin stari puternice care iti raspund la mai multe intrebari pe care niciodata nu le-ai avut în minte sau carora nu le-ai dat frau liber să iasa la suprafata.

Ca participant am incercat mai multe cursuri de formator pentru a vedea diferite tipuri de formare, ceea ce te sfatuiesc si pe tine. Te mai sfatuiesc să fii deschis la feedback si la experiente noi de lucru cu oamenii.

Unul dintre cele mai importante lucruri intr-un curs de formator este feedback-ul, si nu neaparat din partea celui care te formează, ci a colegilor care se formeaza impreuna cu tine, si care iti pot da un feed-back imediat, fara sa te fi cunoscut înainte.
                                                                                                                                                                                                                                                                                            Alina Kibbelformator Euro Best Team
                                                                                               
Daca doriti sa faceti un pas important in cariera dumneavoastra, va invitam sa va inscrieti la:
 
Curs Formator – acreditat ANC
 
Perioada: 21 iulie – 4 august 2014
Locatie: Sediul Euro Best Team, langa Primaria Capitalei - Str. Lt. Stefan Marinescu, nr. 9, sector 6, Bucuresti
Pret: 750 Lei
 
Lectorul cursului este Alina Kibbel. Fondator "Bugetarii veseli", Alina Kibbel este trainer soft skills si antreprenor social. Alina sustine educatia experientiala, abordand in cursurile sustinute metode interactive si creative care stimuleaza lucrul in echipa si cunoasterea de sine. Alina are peste 7 ani de experiență ca trainer pentru circa 700 de participanti, iar domeniile de expertiză includ: formator, public speaking, formarea de ehipe si echipe eficiente, creativitate si improvizatie, comunicare,  managementul oamenilor/echipelor, comunicare, teambuilding.

Tematica
•Tehnici moderne de predare
•Dezvoltare personala si instrumente NLP
•Diferenta intre invatamantul traditional si training
•Identificarea nevoilor reale de invatare
•Pentru inscrieri si alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.
•Invatarea la Adulti – Ciclul de Invatare KOLB
•Ciclul de viata al unui proces de formare
•Stiluri de invatare, memoria si retinerea informatiei
•Competente urmarite in planul de training
 
Pentru detalii si inscriere va asteptam pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro
 
Madalina Nedelcu – 0726.615.538 – Director formare
madalina.nedelcu@eurobestteam.ro
 
 

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/de-ce-un-curs-de-formator