Invata sa vorbesti in public fara emotii! – curs acreditat Public Speaking, 1-8 septembrie 2012, Bucuresti

BUCURESTI - 22 august 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Euro Best Team organizeaza in perioada 1-2 septembrie si examenul pe data de 8 septembrie cursul Public Speaking , curs acreditat CNFPA . Cursul ofera o metoda dinamica, interactiva, practica si distractiva in formarea viitorilor speakeri, si contine numeroase trucuri si instrumente din Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) si Analiza Tranzactionala (AT). Cursul se adreseaza trainerilor / speakerilor / profesorilor care vor sa-si imbunatateasca nivelul de cunostinte si abilitati ale unui vorbitor in public de succes, dar si tuturor persoanelor care vizeaza dezvoltarea personala si preofesionala.

Cursul de „Public Speaking” se desfasoara pe parcursul a doua zile,  de la orele 9:00 pana dupa amiaza la orele 17:00. Cea de-a treia zi este rezervata examinarii finale, coroborata cu acordarea diplomelor acreditate CNFPA si a efectuarii testimonialelor. Cursurile se desfasoara in weekend, sambata si duminica (pentru primele doua zile) si sambata (pentru examinarea finala).

Formularul de inscriere, precum si alte detalii le puteti gasi  pe www.eurobestteam.ro

OBIECTIVELE CURSULUI

- Pregatirea si implementarea cu succes a unui discurs

- Stapanirea tehnicilor de gestionare a emotiilor de dinainte de discurs

- Cresterea stimei de sine, increderii in fortele proprii

- Eliminarea temerilor legate de vorbitul in public

- Structura constructiei unui discurs

- Tips&Tricks in prezentare (tehnici folosite de speakeri de renume mondial)

- Capacitatea de comunicare, ascultare activa, observare, receptivitate a speakerului

- Capacitatea de a creste gradul de interes si participare si de a mentine atentia la cote maxime.

- Capacitatea de persuasiune si influenta prin tehnici si instrumente specifice

- Capacitatea de a gestiona dialogul interior intr-un mod favorabil in timpul livrarii discursului

- Dezvoltarea creativitatii si a improvizatiei la cote inalte.

- Imbunatatirea dictiei si a pronuntiei cuvintelor

- Tips&Tricks in PowerPoint

- Utilizarea tehnicilor verbale, paraverbale si nonverbale de captare a atentiei.

- Livrarea in mod real a unui discurs

Cursul evidentiaza un grad ridicat de interactivitate, in contextul imbinarii sinergice a teoriei cu practica. El confera competentele specifice unui speaker, intr-o atmosfera deschisa in care aplicatiile practice ocupa un teritoriu reprezentativ.

In curs se vor imbina diverse metode printre care: prezentarea teoretica, vizionarea de filmulete specifice contextului, activitati pe grupuri mici si mari (exercitii, jocuri), expunerea de povesti / metafore cu talc specifice contextului, exemple din viata reala si rezolvarea contextelor efective de training, discutii / reflectii / intrebari / dezbateri in plen etc.

In a doua parte a celei de-a 2-a zi de curs, fiecare participant va avea rolul de a livra timp de 15 minute un discurs. Livrarea va fi filmata si oferita in ziua examinarii finale fiecarui participant in parte (fiecare va avea dvd-ul sau). Va asiguram ca filmarile nu vor ajunge in retelele sociale sau pe internet fara acordul dumneavoastra.

TRAINERUL CURSULUI „PUBLIC SPEAKING” – CATALIN CHIRILESCU

Catalin Chirilescu este trainer autorizat CNFPA in formare profesionala pentru adulti si organizeaza cursul de „Formare de Formatori” de 2 ani de zile, inca de la intrarea legii actuale in vigoare. Este specialist in comunicare, public speaking, tehnici de vanzare, instrumente de Programare Neuro-Lingvistica si Analiza Tranzactionala si a organizat si livrat numeroase cursuri si workshop-uri pe aceste teme in cadrul multor companii nationale si multinationale de prestigiu. Catalin Chirilescu are studii de masterat in marketing si psihologie, precum si in formare de formatori la Universitatea Bucuresti si Academia de Studii Economice. A participat la foarte multe cursuri, conferinte, training-uri, boot-camp-uri de dezvoltare personala si profesionala sustinute de traineri renumiti din Romania si de peste hotare. Deasemenea, Catalin Chirilescu organizeaza si livreaza cursuri si de dezvoltare personala, sub forma grupurilor de ascultare activa, dezvoltare de abilitati, comunicare interpersonala, planificare personala, autocunoastere, claritate si actiune.In cadrul EuroBest Tam, Catalin preda cursul de Formator de formare profesionala si cursul Public Speaking.

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie de training si de consultanta, infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro