NOU! Curs acreditat PSI –17 octombrie-2 noiembrie, Camera de Comert, Bucuresti

BUCURESTI - 6 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Euro Best Team organizeaza cursul Cadrul tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor (PSI) in conformitate cu programa adoptata de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU). Programul se adresează tuturor celor care doresc sa se specilaizeze in organizarea, coordonarea şi monitorizarea activităţilor de prevenire si stingere a incendiilor conform normelor in vigoare. OFERTA: Pentru inscrieri pana la data de 7 octombrie 2011 beneficiati de taxa de participare redusa, respectiv 700 lei. Dupa aceasta data, taxa este de 1000 lei. Mai multe detalii pe eurobestteam.ro

Cod COR – 315104 (studii medii)

Acreditat CNFPA, avizat IGSU

Programa si numarul de ore ale cursului au fost aprobate de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU)  in 2011

Perioada de desfasurare:

17 octombrie – 1 noiembrie 2011 (de luni pana vineri, in intervalul orar 17.00-20.00) si examen de certificare pe 2 noiembrie 2011.

FORMULARUL DE INSCRIERE il puteti completa pewww.eurobestteam.ro

PRETUL CURSULUI: Completati formularul de inscriere pana la data de 7 octombrie 2011 si beneficiati de taxa redusa de 700 de lei. Dupa aceasta data taxa de inscriere este de 1000 de lei. Taxa de inscriere include toate costurile privind suportul de curs, taxele de evaluare si certificare CNFPA.

Cursul este bazat pe aplicaţii practice, participanţii lucrează pe echipe pe tot parcursul programului şi elaborează impreună proiecte care au aplicabilitate în plan real. În cadrul unei sesiunii de examinare finală, participanţii vor prezenta unei comisii formate din reprezentanţi ai CNFPA, proiectele realizate pe parcursul cursului, în vederea certificării.

Unde este recunoscut programul?

Programul este acreditat de statul român prin Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, iar certificatul eliberat la absolvire de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor este recunoscut atât la nivel naţional cât şi în statele membre ale Uniunii Europene.

Pentru recunoasterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Cine se poate înscrie?

Programul se adresează tuturor celor care doresc sa se specilaizeze in organizarea, coordonarea şi monitorizarea activităţilor de  prevenire si stingere a incendiilor (PSI), conform normelor prevazute in Legea 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor si OMAI 163/2007 privind aprobarea normelor generale de aparare impotriva incendiilor.

Metoda de instruire

Programul utilizează tehnici europene de predare şi instruire, se bazează pe interactivitate, aplicaţii, exerciţii şi oferă participanţilor posibilitatea de a-şi dezvolta rapid aptitudinile, abilităţile şi competenţele specifice inspectorului in domeniul PSI.

Obiectivele cursului

- Planificarea activității de apărare împotriva incendiilor;

- Organizarea activității de apărare împotriva incendiilor;

- Monitorizarea activității de apărare împotriva incendiilor;

- Elaborarea documentelor specifice activității de apărare împotriva incendiilor;

- Instruirea salariaților în domeniul apărării împotriva incendiilor

- Controlul modului de respectare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor

- Acordarea asistenței tehnice de specialitate în situații critice

Sesiune teoretică

1.Acordarea asistenţei tehnice de specialitate în situaţii critice

2. Avizarea documentaţiilor privind prevenirea şi stingerea incendiilor

3. Controlul modului de respectare a măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor

4. Elaborarea documentelor specific activităţii de prevenire şi stingere a incendiilor

5. Instruirea salariaţilor în domeniul prevenirii şi stingerii incendiilor

6. Investigarea contextului producerii incendiilor

7. Monitorizarea activităţii de prevenire şi stingere a incendiilor

8. Organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor

9. Planificarea activităţii de prevenire şi stingere a incendiilor în unitate

Aplicaţii practice

Aplicaţiile practice vor constitui baza realizării unui proiect individual pe care participanţii îl vor susţine în cadrul examenului final de certificare, în prezenţa reprezentanţilor CNFPA.

Condiţii de inscriere

- absolvenți de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat

- vârsta minimă 18 ani

- Certificat medical/fișă de aptitudini cu specificația „Apt pentru a desfășura activități specifice ocupației Cadru tehnic cu atribuții în domeniul prevenirii și stingerii incendiilor”.

Dupa inscriere veti primi o confirmare de participare de la organizatori precum si alte detalii privind organizarea cursului.

SC Euro Best Team SRL

RO95BTRL04101202E64311XX

Banca Transilvania, Agenţia Centrul Civic, Bucureşti.

Persoană de contact: Madalina Nedelcu- 0726.615.538

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Taguri: curseuro best teamcnfpaacreditattehnicebtcadrupsiprevenirestingereincendii
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/nou-curs-acreditat-psi-17-octombrie-2-noiembrie-camera-de-comert-bucuresti