Pregateste-te pentru admitere la Magistratura – sesiunea iarna 2014!

BUCURESTI - 7 octombrie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Politic, Juridic

Live site

Euro Best Team va invita sa participati la Cursul Intensiv de Pregatire pentru Admitere la Magistratura, organizat la Bucuresti, in perioada 19 octombrie - 1 decembrie 2013. Cursul a ajuns la cea de-a 13-a sesiune si ofera participantilor un cadru profesionist si adecvat pregatirii viitorilor magistrati.

magistratura

magistratura

 Daca cea mai inalta curte nu poate fi pusa in miscare de cel mai umil individ, justitia este o batjocura. 

George Bernard Shaw

Cursul Intensiv de Pregatire pentru Admitere in Magistratura vine in intampinarea celor care vor sa participe la admiterea in magistratura si INM, din luna ianuarie 2014. Beneficiarii cursului vor avea parte de pregatire, consolidare si verificare a cunostintelor juridice din Dreptul Civil, Dreptul Penal, Procedura Civila, Procedura Penala - cerinte obligatorii in cadrul examenului de admitere necesare pentru ocuparea unui post de judecator sau procuror.

Incepand cu toamna anului 2012, Euro Best Team a introdus in programul de pregatire inca doua cursuri: Curs de rationament logic si Seminar de pregatire pentru proba interviu. Cele doua cursuri acopera, asadar, doua probe care aparent nu necesita o pregatire speciala. Experienta a demonstrat insa, ca participarea si la celelalte doua module mareste sansele de reusita la examenul de admitere in magistratura. Cursantii au ocazia sa treaca prin simularea interviului si sa-si verifice cunostintele de rationament logic inainte de examen, lucru care contribuie la diminuarea emotiilor, identificarea lacunelor si evaluarea realista a sanselor de reusita.

Procentul de promovare la admitere in magistratura si INM, calculat la numarul de persoane instruite in cadrul EBT, in anul 2012, este de 23%.

Pana acum Euro Best Team a pregatit peste 500 de candidati din toata tara, atat studenti din anii trei si patru cat si absolventi ai Facultatii de Drept cu cinci ani vechime. Pregatirea s-a facut atat pentru admiterea la INM cat si pentru admiterea in magistratura pentru juristii cu minimum cinci ani vechime.

La concursul organizat de INM in august 2013, din totalul celor admisi la proba juridica, 32 de candidati care au obtinut cel putin 70 de puncte s-au pregatit la Euro Best Team.

Echipa de lectori este formata din practicieni ai dreptului si ai psihologiei avansate, magistrati de cariera cu o bogata experienta in practica judiciara, fosti lectori INM, profesori de renume care au coordonat echipe de experti pentru elaborarea noilor coduri.

Cursul Intensiv de Pregatire pentru Admitere la Magistratura se desfasoara la sediul EBT din str.Lt Stefan Marinescu nr.9, sect 6 Bucuresti.

Pentru detalii privind inscrierea, va asteptam sa ne contactati pe www.eurobestteam.ro.

Persoana de contact:

tel.0726.615.538 – Madalina Nedelcu – Manager formare

e-mail:madalina.nedelcu@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/pregateste-te-pentru-admitere-la-magistratura-sesiunea-iarna-2014