Premiera! Admitere in Avocatura 2012! Primul curs destinat absolventilor facultatilor de drept care doresc sa urmeze cariera de avocat

BUCURESTI - 4 iulie 2012

Comunicat tip General in Juridic

Pentru prima oara in Romania, absolventii de drept au sansa de a urma un program de pregatire complet complex in vederea admiterii in avocatura.
Cursul este organizat de compania de training si consultanta in management Euro Best Team si sustinut de lectori cu o experienta practica de peste 25 ani in cariera de magistrat si cea universitara.
Cursul de pregatire pentru examenul de admitere in Avocatura se va desfasura in perioada 7-30 septembrie 2012, la Bucuresti si urmareste programa de pregatire stabilita de Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor si adoptata de Uniunea Barourilor din Romania prin Hotararea nr. 04/2011 cu modificarile si completarile aduse prin Hotararea nr.357/03.03.2012.

La curs se pot inscrie absolventii facultatilor de drept care doresc sa urmeze cariera de avocat .

Obiectivele cursului:

- înțelegerea modului de elaborare a grilelor de concurs

- deprinderea tehnicilor de abordare și soluționare a grilelor de concurs

- studii de caz pe baza grilelor de concurs ale sesiunilor de admitere anterioare

- sprijinirea candidaților în consolidarea cunoștințelor teoretice

- simulare examene de admitere.

Programul urmarește sprijinirea candidaților in procesul de pregatire la urmatoarele materii de concurs:

- Drept civil - trainer Nicoleta Beatrice Irimiea

- Drept procesual civil – trainer Mircea Dobre

- Drept penal, partea generală și partea specială – trainer Emilian Stănișor

- Drept procesual penal – trainer Florin Chiracu

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de inscriere si sa-l trimiteti la adresa office@eurobestteam.ro This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Cursul are in total 12 zile si se desfașoara la sediul Euro Best Team, pe parcursul a trei zile pe saptamana, cate 6 ore/zi, astfel:

vineri - sambata - duminica

    , in intervalul orar 9.00-15.30. Click aici pentru FORMULARUL DE INSCRIERE!

Zile de curs sunt: 7, 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 28, 29, 30 septembrie 2012.

PRETUL CURSULUI: Taxa de participare pentru acest curs este de 4500 lei (la aceasta suma se adauga TVA).

Imediat dupa primirea formularului de inscriere veti primi o factura proforma ce va trebui achitata in maxim 3 zile lucratoare, pentru confirmarea inscrierii. Plata se va face in contul prezentat aici:

SC Euro Best Team SRL

RO95BTRL04101202E64311XX

Banca Transilvania, Agentia Centrul Civic, Bucuresti.

Prezentare lectori:

Emilian Stanișor este magistrat-procuror de cariera, cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei și autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept și are o experiența de peste 20 de ani în învațamîntul universitar, în prezent fiind conferențiar la Universitatea din Bucuresti și Universitatea Andrei Șaguna din Constanța. Domnul stanisor preda si cursul „Cooperare judiciară internaţională în materie penală” in cadrul Institutului National de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor.

Nicoleta Beatrice Irimiea, magistrat-procuror de cariera are grad profesional de Parchet de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Cea mai mare parte a activitatii de procuror a desfasurat-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in cadrul Sectiei Judiciare ( cauze civile). Are o bogata experienta in drept civil, a participat in timpul carierei de magistrat la numeroase seminarii si conferinte de profil si este formator atestat in domeniul dreptului. Este inscrisa in tabloul avocatilor din Baroul Bucuresti.

Florin Chiracu este magistrat-procuror de cariera si a deținut succesiv funcțiile de procuror si apoi procuror inspector la Parchetul de pe langa Curtea de apel Bucuresti. În perioada 1999-2001 a fost Prim-procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Bucuresti. Florin a lucrat perioada 1996-1998, ca procuror-inspector financiar la Curtea de Conturi a Romaniei. In anul 2006 a fost procuror si in cadrul Direcției Naționale Anticorupție. Este specialist in domeniul dreptului penal și procedurii penale și a fost invitat sa susțina prezentari la numeroase conferințe și seminarii internaționale de profil. Este formator autorizat in domeniul dreptului si are o bogata experiența didactica în învațamintul superior juridic.

Mircea Dobre este formator atestat în domeniul dreptului și are o bogata experiența didactica la Universitatea Bucuresti - Facultatea de drept si apoi în învațamântul universitar privat. Mircea a fost magistrat-judecator timp de 15 ani și a îndeplinit funcția de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație si Justiție. În prezent, este avocat pledant in cadrul Baroului Bucuresti, specialist în dreptul civil și procedura civila și se bucura de o solida reputație în lumea juridica.

Persoana de contact: CAMELIA ENE: 0722.401.346

camelia.ene@eurobestteam.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL

Euro Best Team este o companie infiinţată de consultanţi recunoscuţi în domeniul managementului de proiect, formare profesională, comunicare şi relaţii publice, şi furnizeză servicii de consultanţă privind accesarea fondurilor structurale şi training, organizând următoarele cursuri: Manager de Proiect, Formator de Formatori, Expert achiziţii publice, Manager resurse umane, Manager de mediu, Auditor de mediu, Auditor de calitate, Inspector de muncă, Relaţii publice si comunicare, Publicitate, Reporter radio, Reporter TV. Clienţii şi partenerii firmei sunt companii prestigioase cu capital românesc şi străin precum şi numeroase instituţii de stat. Mai multe informatii gasiţi pe site-ul nostru www.eurobestteam.ro.

Taguri: avocateurodreptBESTjuristebtteamrationamentcurs avocaturabaroumagistrati
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro-best-team/premiera-admitere-in-avocatura-2012-primul-curs-destinat-absolventilor-facultatilor-de-drept-care-doresc-sa-urmeze-cariera-de-avocat