Carucioare copii si scaune auto la ebebel.ro

BUCURESTI - 7 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Cand dorim sa achizitionam un carucior pentru copii sau un scaun auto, mamicile sunt foarte indecise ce model sa aleaga. Din acest motiv, ebebel.ro, site specializat in vanzarea de carucioare pentru copii si scaune auto , comercializeaza o gama diversificata de modele si produse de calitate.

Aparut in 2011, magazinul online ebebel.ro comercializeaza o gama completa de carucioare copii , scaune auto, scaune de masa, premergatoare, jucarii, accesorii gravide, biberoane, tricilete si multe altele.

In oferta de carucioare pentru copii, veti identifica produse de la cele mai cunoscute branduri pentru articole de copii. Carucioarele de la Peg Perego, sunt cele mai comercializate si mai sigure carucioare. Calitatea si finisajul deosebit, fac ca brandul Peg Perego sa fie unul dintre cei mai cunoscuti. Scaunele auto de la Peg Perego, sunt verificate si certificate la testele EuroNCap. Pentru toate scaunele auto si carucioarele de la Peg Perego, beneficiati de transport Gratuit.

De asemenea, oferta de carucioare de la KinderKraft cuprinde o gama variata de modele si culori.

In magazinul online ebebel.ro, regasiti carucioare copii si scaune auto, de la peste 24 branduri consacrate in articolele pentru copii.

Toate produsele comercializate pe ebebel.ro, prezinta descirerea oferita de catre producatorul produsului, o galerie de poza, cat si date de contact.

De asemenea, pentru toate produsele achizitionate de la noi, beneficiati de garantie, factura si suport tehnic.

Va invitam sa vizitati zilnic pagina de Oferte Speciale ce prezinta oferte atractive la toate produsele noastre, atat carucioare copii, scaune auto, cat si jucarii, scaune de masa, premergatoare etc.

Pentru detalii suplimentare, va invitam sa ne contactati pe site-ul www.ebebel.ro sau la numerele de telefon 0735.217.841/031.805.90.41.

Despre Euro Web Studio

Magazinul eBebel.ro va ofera o gama completa de articole si produse pentru copii si mamici. Printre produsele comercializate, putem aminte categorii precum : carucioare copii, scaune auto, scaune de masa, premergatoare, jucarii, masinute si multe altele.