A venit vremea sa pleci si tu in America!

BUCURESTI - 11 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Sub acest moto, Zip Travel, companie internationala de turism specializata in turismul de tineret, programe de munca, studiu si calatorie pentru studenti si absolventi, lanseaza o noua invitatie studentilor pentru a participa la programul de munca si calatorie Work&Travel USA

Zip Travel asigura componenta de mobilitate si calatorii a Euro26 Romania tinerilor si posesorilor cardului Euro26. Prin intermediul Zip Travel sunt oferite tuturor categoriilor de tineri - elevi, studenti, absolventi - toate tipurile de servicii turistice - bilete de avion, cazari internationale, carduri de tineret Euro26, asigurari.

O categorie speciala de servicii o constituie programele de schimburi educationale si culturale:
- Work&Travel USA - derulat in fiecare an pe durata vacantei de vara, dedicat studentilor
- Work&Study UK - pentru absolventi din domeniul serviciilor turistice, catering si hoteliere
- Internship in SUA, Brazilia, Grecia - pentru studenti si absolventi, in functie de profilul profesional
- Burse de studiu.

A venit vremea sa pleci si tu in America! este invitatia adresata studentilor de a se inscrie in programul Work&Travel USA care le permite sa cunoasca Statele Unite ale Americii in mod direct, prin intermediul experientelor de munca in cadrul unor hoteluri, parcuri de distractii, parcuri nationale s.a. Studentii beneficiaza de un statut aparte, pot munci si calatori pe perioada vacantei de vara castigand o bogata experienta de viata, prieteni de pe tot globul si bani prin propriul efort.

In data de 10 februarie are loc Targul de Locuri de Munca al Zip Travel Romania in cadrul caruia studentii inscrisi isi cunosc angajatorul si conditiile oferite de acesta.

Este ultima perioada de inscrieri si prin intermediul acestei campanii studentii sunt informati asupra beneficiilor de a participa la un astfel de program si invitati sa se inscrie in program prin intermediul Zip Travel, o companie internationala cu birouri similare in Lituania, Letonia, Macedonia, Bulgaria, specializata in a oferi astfel de programe, lucrand ani de-a randul cu studenti care au mers si au cunoscut America.

Informatii si inscrieri ON LINE la www.ziptravel.ro

Despre Euro<26 Romania

Euro26 este cardul european de tineret pentru tinerii sub 26 de ani, oferindu-le reduceri si facilitati in domeniile lor de interes. Cardul este girat de Consiliul Europei ca instrument pentru incurajarea mobilitatii tinerilor. Euro26 Romania deruleaza programul EuroInform - ''Esti mai informat, iei decizii mai bune!'
Pta Valter Maracineanu nr. 1-3, intr. 5, et. 4, cam. 337, sect. 1, Bucuresti
Tel. 021 313 40 16
oana@euro26.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro26-romania/a-venit-vremea-sa-pleci-si-tu-in-america