Costinesti-ul a fost declarat "STATIUNE EURO26"

BUCURESTI - 21 iunie 2004

Comunicat tip General in ONG

Prin hotararea a consiliului local, statiunea Costinesti a fost declarata "STATIUNE EURO 26", in urma parteneriatului semnat cu reteaua europeana EYCA. Toata vara, langa terasa "Vraja Marii", va exista un Centru de Informare Euro26 care va fi pus la dispozitia tuturor celor care vor dori detalii despre programele noastre din statiune, isi vor procura cardul Euro26 si vor participa la actiunile Euro26.

Prin hotararea a consiliului local, Costinesti a devenit "STATIUNE EURO26", in urma parteneriatului semnat cu reteaua europeana EYCA. Toata vara, langa terasa "Vraja Marii", va exista un Centru de Informare Euro26 care va fi pus la dispozitia tuturor celor care vor dori sa aiba detalii despre programele noastre.

Voluntari EURO26 vor fi prezenti in statiune in lunile iulie si august pentru a realiza campanii de informare, concursuri si actiuni Euro26.

Toti posesorii de carduri EURO26 - Clasic, Student EURO 26 sau cardul bancar EURO 26 pot accesa un numar impresionant de reduceri:
-20% la terasa DVG
-20% la terasa de langa Hotel Azur
-10% la "10 Steaguri"
-10% la terasa "La Tomita"
-20% la terasa "Vraja Marii" + Terasa de pe dig
-20% Vilele Albatros - receptie Vraja Marii
-30% Hotel Cris
-20% Hotel DVG
-multe altele
In Ring vor avea loc SUPER spectacole EURO 26 in fiecare seara:
• -Tuesdays – freestyle party
• -Wednesdays - “chill out in Costinesti”
• -Thursdays - “heavy” bands live performance
• -Fridays – “summer music” live concerts
• -Saturdays – hot nights

- concursuri si premii
- 20% reducere la intrare
- 50% reducere la consumatie in intervalul 20.00 - 23.00

Programul pregatit in aceasta vara va readuce Statiunea Costinesti in atentia studentilor si tinerilor, in general, si tuturor celor ce vin in Costinesti, in atmosfera europeana Euro26.

Despre Euro<26 Romania

Euro26 este cardul european de tineret pentru tinerii sub 26 de ani, oferindu-le reduceri si facilitati in domeniile lor de interes. Cardul este girat de Consiliul Europei ca instrument pentru incurajarea mobilitatii tinerilor.
Oana Taralunga
PR Manager

oana@euro26.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro26-romania/costinesti-ul-a-fost-declarat-statiune-euro26