Premiul HERCULE Euro26 pentru cea mai cea mai puternica dezvoltare a cardului Euro26 castigat de Euro26 Romania la Conferinta EYCA de la Bratislava

BUCURESTI - 27 octombrie 2004

Comunicat tip General in ONG

Euro26 Romania continua seria premiilor din acest an cu Premiul EYCA - European Youth Card Association - pentru cea mai buna dezvoltare a cardului Euro26 din Europa. Euro26 Student Card, Statiunea Euro26 Costinesti, Orasul Euro26, programe internationale si nationale sunt doar cateva dintre meritele pentru care Euro26 Romania a excelat in ultimii 2 ani.

La Bratislava, in cadrul celei de-a 20-a editii a Conferintei Anuale a Cardurilor Europene de Tineret, Euro26 Romania a primit HERCULE AWARD pentru BEST CARD DEVELOPMENT.

O organizatie dinamica si foarte activa, Euro26 Romania a reusit in 2 ani sa dezvolte cardul Euro26 intr-un ritm apreciat de colegii din Europa: lansarea cardului Euro26 Student si a cardului cobranded in colaborare cu Banca Transilvania, numirea statiunii de tineret Costinesti drept Statiune Euro26, programe de informare pentru tineri, peste 1000 de reduceri in Romania, asigurare medicala gratuita de calatorie inclusa, 25 de universitati parteneri si statutul de Oras Euro26 oferit Timisoarei sunt cateva din realizarile din acest an pentru Euro26 Romania.

Euro26 si-a propus inca din primul an sa se dezvolte ca o organizatie pentru tineri, lucrand cu tineri voluntari, oferind, prin intermediul cardului Euro26, servicii in domeniile de interes ale tinerilor - reduceri, informatii, oportunitati de participare a tinerilor la nivel local, national si european. Numai anul acesta, peste 40 de voluntari Euro26 au participat in 6 schimburi internationale in Grecia, Lituania, Italia, in traininguri si evenimente europene ale Consiliului Europei.

Euro26 Romania a avut, de asemenea, o importanta campanie media si de PR in acest an, cu sprijinul partenerilor sai.

Euro26 Student este acum in toate orasele principale din tara si este oferit in pachet cu cardul bancar Euro26 VISA.

Premiul Hercule Award este oferit anual de catre EYCA membrilor sai, organizatiilor Euro26 nationale, care inregistreaza rezultate exceptionale sau inovatii in dezvoltarea cardului Euro26.

Despre Euro<26 Romania

Euro26 este cardul european de tineret pentru tinerii sub 26 de ani, oferindu-le reduceri si facilitati in domeniile lor de interes. Cardul este girat de Consiliul Europei ca instrument pentru incurajarea mobilitatii tinerilor.
Oana Taralunga
PR Manager

oana@euro26.org.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euro26-romania/premiul-hercule-euro26-pentru-cea-mai-cea-mai-puternica-dezvoltare-a-cardului-euro26-castigat-de-euro26-romania-la-conferinta-eyca-de-la-bratislava