Training de Manager de Proiect - EURO26 pentru specialisti

Locul desfasurarii: CRESTin - Bd. Regina Elisaebta, nr. 7-9, sector 3, Bucuresti

Organizator: Asociatia Euro26

Training de Manager de Proiect - EURO26 pentru specialisti

Asociatia Euro 26 Romania impreuna cu Dr. Arthur Davies iti propune un altfel de training de Manager de Proiect - o abordare moderna, inovativa, conforma cu cele mai bune practici utilizate in UE.

Aveti ocazia unei prestatii de exceptie a profesorului Arthur Davies din UK, membru al Comunitatii Internationale a Managerilor de Proiect (MICPM) si al Institutului Directorilor (MIOD).

Dr Arthur Davies - PhD, M.Ed, B.A. PGCE, MICPM, M.I.O.D. - are o experienta vasta in livrarea acestui program, nu doar in U.K., ci si in alte state membre ale U.E.

La finalul programului, participantii absolventi vor primi :

• Certificare de nivel 5 acordata de Institutul de Leadership si Management (ILM), care reprezinta o verificare si recunoastere pe plan international a cunostintelor acumulate.
• Diploma de Excelenta QMS, companie recunoscuta si apreciata pe teritoriul Marii Britanii, a carei fondator si director, dr. Arthur Davies, si-a castigat un excelent renume in cadrul proiectelor strategice U.E.
• Acreditare nationala CNFPA prin Euro26 Romania, ocupatia Manager de proiect, cod COR: 241919

Scopul general al programelor de manager de proiect pe fonduri structurale, in viziunea dr. Arthur Davies, este de a oferi actualilor si viitorilor Manageri de Proiect o cunoastere detaliata a rolurilor, proceselor, sistemelor, procedurilor si practicilor unui Management de Proiect modern.


Programul propune sa dezvolte abilitatile si competentele necesare in domeniu si sa familiarizeze participantii interesati cu metode de livrare a proceselor de management de proiect moderne, inovative, conforme celor mai bune practici utilizate in UK si UE.

Cursul se va desfasura la Bucuresti in 2 module, cu activitati practice si teme intermodulare.

Modulul 1: 17 - 22 mai 2010

Modulul 2: 10 - 11 iunie 2010

Examinare: 12 iunie 2010

Durata trainingului va fi de 60 de ore.

Target: persoane implicate in proiecte structurale cu finantare U.E. sau pe cale de a incepe astfel de proiecte, persoane care aspira sa devina manageri de proiect sau membrii ai echipei de implementare.

Criterii de participare:

* Trimiterea formularului de aplicatie pana la data limita: 10 mai 2010
* Confirmarea participarii pe intreaga durata a cursului
* Cursul se va sustine in limba engleza - se asigura servicii de translatie
* Achitarea taxei de participare: 540 EUR

- se ofera reducere de 20% pentru cei inscrisi in luna aprilie

- taxa acopera cheltuieliele de formare, materialele de curs, CD participanti, sala de training, pauzele de cafea

- organizatorii nu asigura cazare

Asociatia Euro26,
CRESTin (Centrul de Resurse pentru Stundenti si Tineri) - Bd. Regina Elisaebta, nr. 7-9, sector 3, Bucuresti
tel. 0728777828

Despre EURO<26 ROMANIA

Euro26 este cardul european de tineret pentru tinerii sub 26 de ani, oferindu-le reduceri si facilitati in domeniile lor de interes. Cardul este girat de Consiliul Europei ca instrument pentru incurajarea mobilitatii tinerilor. Euro26 Romania deruleaza programul EuroInform - \\\\\\\'\\\\\\\'Esti mai informat, iei decizii mai bune!\\\\\\\'

Participare: Intrare libera