'MBA in 10 zile' din nou in Timisoara

Timisoara - 4 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cine isi permite sa isi amane cariera pentru un MBA lung de 2 ani si foarte costisitor?

Dupa o prima editite de succes, EUROaptitudini Timisoara- WIFI Romania, va ofera o noua ocazie de a participa la cursul intensiv „MBA in 10 zile”. In cadrul trainingului organizat de WIFI Romania la Timisoara, toti profesionistii din firmele mici, mijlocii sau mari au ocazia de a-si insusi acele aptitudini necesare pentru o mai buna intelegere a pietei si relatiilor socio-economice din mediul afacerilor.

Cu ajutorul echipei noastre de traineri profesionisti, pe parcursul a 10 zile, va puteti insusi cunostinte din diverse domenii precum: marketing, contabilitate, etica in afaceri, analiza cantitativa, finante, management strategic, economie generala.

Grupa este formata din maxim 15 persoane, profesionisti din mediul de afaceri local si regional.

Programul trainingului este de doua zile pe saptamana, vineri intre orele 14.00 si 21.00, si sambata intre 9.00 si 17.00. Editia din primavara va avea loc intre 7 martie si 5 aprilie.

Pentru a analiza elementele teoretice abordate in cadrul cursului va invitam sa ne vizitati site-ul companiei: www.wifiromania.ro.

Despre Euroaptitudini

WIFI este o organizatie de training vocational, parte din Camera Economica Federala a Austriei.Succesul antreprenorial se bazeaza pe cunoastere si know-how. In Austria, cele noua Institute Federale pentru Promovare Economica (WIFI, pe scurt) precum si alte 80 de centre teritoriale nu sunt doar parte integranta a Camerelor Economice Austriece; ele reprezinta partenerul numarul 1 al companiilor austriece in domeniul educatiei vocationale si a educatiei destinate adultilor.


WIFI reprezinta in primul rand un dialog continuu intre mediul economic si sectorul educatie, promovand cunoasterea practica, bazata pe experienta. Acest know-how este diseminat si in centrele WIFI internationale, astfel oferta nation! ala este adaptata si localizata pentru piata locala specifica a tarilor unde WIFI este prezent. WIFI ofera in acest fel aceeasi calitate, acelasi standard in educatia pentru adulti atat pentru companiile austriece si internationale - in prezent in Ungaria, Polonia, Croatia, Slovacia, Bulgaria si Romania.


Euroaptitudini este reprezentantul WIFI Austria in Romania incepand cu anul 2007.
Pentru mai multe detalii cu privire la inscrieri si tarif ne puteti contacta prin e-mail sau telefon:

Adrian Dragos
0751 052 301
adrian.dragos@euroaptitudini.ro

Kis Ildiko
0728 874 248
ildiko.kis@euroaptitudini.ro

www.wifiromania.ro

office.timisoara@euroaptitudini.ro