eurobarometru    

Comunicate de presa si evenimente pe tema eurobarometru

 • eurobarometru. Cercetarea pe celule embrionare stem

  eurobarometru

  Bucuresti - 6 February 2012

  Comunicat de ASOCIATIA PRO-VITA PENTRU NASCUTI SI NENASCUTI - FILIALA DIN BUCURESTI

  În ciuda unei recente decizii a Curții de Justiție a UE care interzice patentarea embrionilor umani, Comisia Europeană continuă finanțarea cercetării pe celule embrionare stem. Sub numele „Orizont 2020”, CE a prezentat la finele anului tr ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: cercetare , celule stem , embrion uman , eurobarometru

  Vezi toate comunicatele de presa despre eurobarometru

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul eurobarometru.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la eurobarometru. Informatiile despre eurobarometru cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul eurobarometru, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la eurobarometru, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.