Eurocom lanseaza noile sisteme de imprimare Océ pentru formate mari

BUCURESTI - 6 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 5 octombrie 2006 – Eurocom lanseaza in Romania noile sisteme de imprimare a formatelor mari, Océ TDS 450, Océ TCS 500 si Océ CS 2044, destinate specialistilor din domeniul arhitecturii, proiectarii, constructiilor si cartografiei.

Sistemele sunt ideale pentru tiparirea posterelor, hartilor, schitelor si a planurilor arhitecturale, la realizarea carora se poate folosi o gama variata de materiale de imprimare – hartie normala, transparenta, photogloss, satinata, hartie tip poster fluorescenta, film, calc, etc.

Océ TDS 450 si Océ TCS 500 incorporeaza o noua tehnologie de scanare - Océ Direct Scan. Aceasta permite obtinerea unei calitati superioare a imaginii gratie unei camere CCD cu o rezolutie de 600 dpi. Astfel, rezultatul operatiilor de scanare este de fiecare data o imagine uniforma, clara, atat alb-negru cat si color.

“Cand am decis lansarea noilor echipamente de imprimare Océ, ne-am gandit in primul rand la clientii nostri. Noile sisteme satisfac pe deplin nevoile acestora, oferind productivitate, fiabilitate, costuri reduse in exploatare si usurinta in utilizare”, Gabriel Kaufmes, Director Executiv Eurocom S.A.

In Europa, 5 din 7 metri liniari de planuri alb-negru sunt tipariti cu echipamente Océ. Producatorul olandez este liderul incontestabil al pietei europene de profil gratie fiabilitatii sistemelor sale si a calitatii exceptionale a imprimarii.

Despre Eurocom SA

Océ produce echipamente profesionale de imprimare, copiere si scanare destinate atat utilizatorilor de formate mari (companii din domeniul arhitecturii, constructiilor, proiectarii), mediului office, cat si industriei publicitare. Compania este liderul pietei nord-americane de imprimante cu alimentare din rola, detinand o cota de piata de aproape 50% si numarul unu la nivel mondial pentru segmentul sistemelor de imprimare a formatelor mari. Pentru mai multe informatii, vizitati www.oce.com.

In Romania, Océ este reprezentata de catre Eurocom S.A. incepand cu anul 1993. Compania ocupa o pozitie de top pe piata romaneasca a sistemelor de imprimare a formatelor mari. In anul 2005 Eurocom a realizat o cifra de afaceri de peste 2,5 milioane de Euro, iar pentru acest an se estimeaza o crestere de aproximativ 40%. Echipa Eurocom este formata in prezent din 45 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.eurocom.ro.
Silvia Girtan, Consultant Marketing, Eurocom S.A.