Eurocom lanseaza noul sistem de imprimare Oce ColorWave

BUCURESTI - 28 mai 2009

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 27 mai 2009 – Eurocom lanseaza in Romania noul sistem de imprimare a formatelor mari, Oce ColorWave 600, destinat specialistilor din domeniul arhitecturii, proiectarii, constructiilor si cartografiei, precum si celor implicati in productia publicitara. Oce ColorWave 600 este primul printer color de format mare din lume care foloseste drept consumabile niste granule de toner si rasini, de dimensiunea unei perle

Eurocom lanseaza noul sistem de imprimare Oce ColorWave

Oce ColorWave incorporeaza o noua tehnologie de imprimare - Oce CrystalPoint. Aceasta transforma granulele de toner in gel, care ulterior este aruncat sub forma de jet pe hartie si cristalizat, producand imagini de calitate superioara, caracterizate de culori vii, intense.

Cu o viteza de tiparire de 31 secunde pentru un format A0, Oce ColorWave 600 este cel mai productiv printer color de format mare de pe piata, fiind de doua ori mai rapid decat sistemele inkjet disponibile in prezent.

Sistemul este ideal pentru tiparirea posterelor, hartilor, schitelor si a planurilor arhitecturale, la realizarea carora se poate folosi o gama variata de materiale de imprimare – hartie normala, colorata, cartografica, transparenta, pergament, film de poliester, backlit, hartie tip poster fluorescenta, etc.

In Europa, 5 din 7 metri liniari de planuri alb-negru sunt tipariti cu echipamente Oce. Producatorul olandez este liderul incontestabil al pietei europene de profil gratie fiabilitatii sistemelor sale si a calitatii exceptionale a imprimarii.

Despre Eurocom SA

Oce produce echipamente profesionale de imprimare, copiere si scanare destinate atat utilizatorilor de formate mari (companii din domeniul arhitecturii, constructiilor, proiectarii), cat si mediului office si industriei publicitare. Compania este liderul pietei nord-americane de imprimante cu alimentare din rola, detinand o cota de piata de aproximativ 50% si numarul unu la nivel mondial pentru segmentul sistemelor de imprimare a formatelor mari. Pentru mai multe informatii, vizitati www.oce.com.

In Romania, Oce este reprezentata de catre Eurocom S.A. incepand cu anul 1993. Compania ocupa o pozitie de top pe piata romaneasca a sistemelor de imprimare a formatelor mari. In anul 2008, Eurocom a realizat o cifra de afaceri de 6 milioane de Euro. Echipa Eurocom este formata in prezent din 48 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.eurocom.ro.

Persoana de contact pentru informatii suplimentare:
Silvia Girtan, Sef Departament Marketing, Eurocom S.A. – telefon: 021-3112970.

marketing@eurocom.ro