EuroECHIPE & Carpatia Tour: excursii la meciul Cehia-Romania

BUCURESTI - 7 septembrie 2004

Comunicat tip General in Sport

Ziarul electronic www.EuroECHIPE.ro (partener al agenţiei de stiri Rompres) si agenţia de turism Carpatia Tour, cu sediul în Bucuresti, au lansat o ofertă specială privind susţinerea Echipei Naţionale de Fotbal a României la meciul din Cehia, de la Praga, din data de 9 octombrie 2004.

EuroECHIPE & Carpatia Tour: excursii la meciul Cehia-Romania

Pe siteul www.EuroECHIPE.ro se poate accesa o secţiune dedicată acestui eveniment. Oricine poate rezerva un loc în excursia la Praga, la un preţ care include transportul cu autocarul, cazare la hotel în Cehia, bilet de intrare la meci şi ghid însoţitor.

Plecarea se va face pe data de 7 octombrie de la sediul FRF. Evenimentul este foarte important pentru Echipa Naţionala de Fotbal a României, o victorie putând să contribuie decisiv la mărirea şanselor de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal din anul 2006, care se va desfăşura în Germania.

Promoţional, www.EuroECHIPE.ro şi Carpatia Tour oferă la adresa www.euroechipe.ro o excursie similară gratuita. Condiţiile sunt înscrierea în concurs, acordul de a participa la tragerea la sorţi şi existenţa unui paşaport în regulă, pentru a putea beneficia de premiu.

Despre EuroECHIPE

EuroECHIPE.ro aparţine firmei System Plus, cu sediul în Bucuresti, Corporate Reseller HP Compaq pentru Romania. De asemenea, compania este partener DELL Computer Corporation. Printre clienţii System Plus se numără atât importante companii româneşti şi străine, cât şi organisme guvernamentale: Banca Română pentru Dezvoltare - Societe Generale, BancPost, Mobifon, Procter & Gamble, Motorola, World Learning, Nestle România, Kvaerner IMGB, Omniasig, Tarom, Ministerul Educaţiei.
Pentru mai multe informaţii accesati www.EuroECHIPE.ro şi www.CarpatiaTour.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euroechipe/euroechipe-carpatia-tour-excursii-la-meciul-cehia-romania