Peste o saptamana incepe MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

BUCURESTI - 19 martie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Social

Primavara aceasta, bucurestenii au la dispozitie un nou eveniment in cadrul caruia pot sa regaseasca piese de mobilier si accesorii pentru casa, la cele mai bune preturi. Prima editie a MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare are loc in perioada 26 – 29 martie la ROMEXPO.

Peste o saptamana incepe MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare

Cumparaturi pe loc si comenzi la preturi speciale

 

Producatori si distribuitori romani de mobilier se reunesc la MOBILA EXPO cu modele din colectii actuale sau din sezonul trecut, la preturi speciale doar pe durata acestui eveniment.

Noutatea MOBILA EXPO este ca vizitatorii vor putea achzitiona pe loc mare parte dintre produsele prezentate, iar in cazul obiectelor de dimensiuni foarte mari sau pentru care se doresc ajustari, se pot lansa comenzi la preturile oferite numai in cadrul acestui eveniment.

In plus, vizitatorii vor primi consiliere gratuita in ceea ce priveste amenajarea unei locuinte in tendinte.

 

Mobila pentru toate spatiile

La MOBILA EXPO, toti vizitatorii vor gasi piese de mobilier pentru orice tip de spatiu. Fie ca este vorba despre case la curte, cu arhitectura deosebita sau minimalista, apartamente cu suprafete mai mari si mai mici sau camere pentru care isi doresc un ambient special, toti cei care ajung la MOBILA EXPO vor gasi mobilier potrivit.

Discount -uri si demonstratii

Pentru ca MOBILA EXPO a fost gandit ca un targ pentru consumatorul final, expozantii se intrec in reduceri atractive. Aceste vor varia intre 10 si 50% pentru mobilier clasic si modern (dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii si tineret, bucatarii, biblioteci, garderobe), canapele, fotolii sau scaune.

Deoarece producatorii au inteles ca simpla prezenta la un targ nu este suficienta, acestia s-au pregatit cu numeroase surprize pentru vizitatori. Amintim doar demonstratiile culinare oferite de chef Aida Parascan (castigatoarea sezonului 2 al concursului Masterchef), lectiile despre arta fierului forjat sau cum poate fi revigorata orice piesa de mobilier prin pictura manuala.

 Despre Mobila Expo

MOBILA EXPO – Targ de mobila cu vanzare este un eveniment organizat de ROMEXPO si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Clubul Roman de Mobila si EUROEXPO.

 

Program de vizitare:

 

26 - 28 martie, zilnic intre orele 10:00 – 18:00

29 martie, intre orele 10:00 – 16:00

 

Pavilioanele C4 – C5

 

Pret bilet de acces: 10 lei

 Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.mobila-expo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/euroexpo-fairs/peste-o-saptamana-incepe-mobila-expo-targ-de-mobila-cu-vanzare