10 pe linie pentru KIDEX!

BUCURESTI - 11 decembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Editia de iarna a celui mai mare targ pentru copii – KIDEX – a inregistrat un adevarat succes atat in randul vizitatorilor, cat si al expozantilor si organizatorilor. Evenimentul, organizat de ROMEXPO si EUROEXPO, s-a desfasurat in perioada 4 – 7 decembrie la ROMEXPO.

Iarna aceasta au spus „prezent” la distracţie 155 de expozanti si un numar de aproximativ 9 000 de vizitatori. Astfel, KIDEX a reusit sa adune laolalta cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de produse pentru cei mici (de la alimente, articole hranire, baie si igiena, medicamente, vitamine si suplimente, si pana la mobilier, decoratiuni, carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, biciclete sau triciclete), precum si o sumedenie de prichindei, mamici, tatici, bunici si viitori parinti.
Concursurile, tombolele, premiile si surprizele s-au tinut lant timp de 4 zile cat a durat evenimentul. Printre altele, viitoarele mamici au fost in centrul atentiei la concursul „Cea mai haioasa poza din burtica!”, in timp ce taticii au fost si ei vedete la competitia „Maratonul carucioarelor”.
Mai mult decat atat, KIDEX si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei au incercat sa aduca o raza de lumina si in sufletele unor copii mai putin rasfatati de soarta. Astfel, in cadrul Serii de Gala, la care au participat Marius Tuca, Camelia Voiculescu, Mircea Badea, Alessandra Stoicescu, Mihai Gadea, Mihaela Tatu, Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu, au fost licitate o serie de picturi apartinand copiilor talentati ai departamentului de pictura al Clubului de Excelenta Dan Voiculescu. Suma generoasa obtinuta din vanzarea acestor picturi a fost donata Casei de copii „Sfantul Spiridon”, din sectorul 4, Bucuresti.
In concluzie, KIDEX - editia de iarna a fost un eveniment de nota 10, cu invitati, expozanti, vizitatori si vanzari de nota 10!

Despre Euroexpo SRL

KIDEX - pentru tine si copilul tau!
Laura Dumitru
Director Proiect

0728.872.172
lauradumitru@euroexpo.ro