BUCURESTI - CAPITALA LUXULUI !

BUCURESTI - 3 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

In luna decembrie, pentru 4 zile, Bucurestiul va deveni capitala luxului.
Peste 80 de branduri de lux isi vor etala produsele pe o suprafata de 10.000 mp. in cadrul unui eveniment unic, LUXURY SHOW 2006.

Un singur loc va avea privilegiul de a gazdui pentru prima data in Romania, cele mai multe marci de lux: de la cele mai dorite automobile, ambarcatiuni de lux, elicoptere, pana la blanuri, bijuterii sau delicatese, toate acestea se vor gasi pentru cunoscatori sub cupola Pavilionului Central – ROMEXPO, complet transformat intr-o locatie luxoasa pentru un eveniment pe masura, LUXURY SHOW.

BUCURESTI -  CAPITALA LUXULUI !

Pe durata celor 4 zile (7-10 dcembrie), alaturi de aceste pretioase exponate, invitatii, VIP-uri din diverse domenii (show-biz, business, politic, sport) si jurnalisti de top, oameni de succes, lideri de opinie, lansatori de trenduri, oameni pretentiosi si rafinati, cu certa putere financiara, vor fi incantati de vedete de prima mana din Romania si nu numai, in cadrul unui program de evenimente incendiar, un adevarat show al luxului.

Firme de renume din industria bunurilor si serviciilor de lux si-au anuntat deja participarea pentru a-si expune in cadrul LUXURY SHOW oferta si noile tendinte din domeniile:

Home & Design - mobilier, decoratiuni interioare, sanitare, cristale, imobiliare
Motorshow - automobile, motociclete, ambarcatiuni, aviatie
Trend Fashion - imbracaminte, incaltaminte, cosmetice-parfumerie, ceasuri, accesorii
Hi End - electronice, electrocasnice, IT&C, gadgets
Leisure & Pleasure - bauturi alcoolice şi nealcoolice, tutun, cafea, delicatese culinare, cluburi, baruri, cazinouri, restaurante, sport, spa, hoteluri, vacante, arte, antichitati, publicatii de profil

Despre Euroexpo SRL

Va invitam si pe Dvs. sa faceti parte din universul LUXURY SHOW !

Contact inchirieri de spatii:
Monica Bogdan - Mobil: 0724 372 782; Tel./Fax: 021.202.57.54/ 55;
E-mail: monicabogdan[at]euroexpo.ro

Contact Romexpo: Mariana Suciu, Director Proiect, Telefon: 021-207 70 08
E-mail: m.suciu@romexpo.org

Contact Euroexpo: Camelia Buda, Director General EUROEXPO, Mobil: 0722 794 514