KIDEX 2006 – Editia de iarna

BUCURESTI - 21 august 2006

Comunicat tip General in Social

Cu o traditie deja consacrata in randul manifestarilor expozitionale pentru copii, KIDEX-ul va continua seria evenimentelor unice si neconventionale dedicate celor mici (0-5 ani) si viitorilor parinti, cu cea de-a V-a editie, de iarna, organizata in incinta pavilioanelor 16-17 din cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.

KIDEX 2006 – Editia de iarna

Astfel, pe parcursul celor trei zile de targ, intre 8 -10 decembrie, Romexpo se va transforma intr-o oaza de bucurie in care cei mici vor avea ocazia sa cante, sa danseze, sa picteze si, nu in ultimul rand, sa se intalneasca cu Mos Craciun si cu personajele de basm indragite.

Pe langa un program variat de evenimente conexe dedicat intregii familii, cat si viitorilor parinti, vizitatorii pot beneficia si de reducerile speciale de Craciun oferite de expozanti. Produsele prezentate de catre firmele participante vor acoperi o gama cat mai variata de articole si servicii pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0-5 ani, dar si pentru viitoarele mamici sau “proaspetii” parinti.

Noutatea editiei din aceasta iarna o va reprezenta un program special de donatii si strangere de fonduri, menit sa vina in sprijinul unei categorii vulnerabile de copii, si anume, a copiilor cu dezabilitati fizice sau mentale. Evenimentul va avea drept scop acordarea de ajutoare si atragerea atentiei publicului asupra unei probleme cu care se confrunta minorii cu deficiente.
Kidex-ul este sarbatoarea tuturor copiilor, iar anul acesta Mos Craciun va veni si pentru multi dintre copiii cu probleme, care in mod obisnuit nu se pot bucura cum trebuie de aceasta perioada.

TEMATICA KIDEX:

Manifestarea va reuni cele mai importante firme producatoare/importatoare de produse si servicii din urmatoarele domenii:

- vestimentatie pentru copii si gravide
- centre de pregatire pentru nastere
- articole pentru nou-nascuti
- puericultura
- medicamente, vitamine, suplimente nutritive
- igiena, cosmetice
- imbracaminte, incaltaminte
- jocuri, jucarii
- mobilier, decoratiuni pentru camera copilului
- agentii de baby-sitting, carti, reviste, muzica
- alimente (inghetata, bauturi racoritoare, ciocolata, cereale, alte clase de alimente)
- IT
- articole pentru vacanta si articole sportive
- instrumente muzicale
- servicii ( turism, bancar, asigurari, educational - public si privat, medicale etc.)
- cultura, arta, sport, media, teatre, cluburi pentru copii, cluburi sportive etc.

Despre Euroexpo SRL

Pentru a afla mai multe informatii referitoare la KIDEX va invitam sa accesati site-ul www.kidex.ro .Telefon: 021/ 202.57.45 / 54.
lauradumitru@euroexpo.ro