Rilă-Iepurilă îţi dă întâlnire la KIDEX

BUCURESTI - 11 februarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Rilă-Iepurilă şi prietenii săi vă dau întâlnire între 25 – 28 martie, în cadrul complexului expoziţional Romexpo, printre baloane şi bomboane, la… KIDEX, cel mai vesel târg pentru copii!

Rilă-Iepurilă îţi dă întâlnire la KIDEX

Primăvara aceasta KIDEX are un nou prieten: iepuraşul Rilă-Iepurilă este o vedetă în toată regula şi abia aşteaptă să se joace cât e ziua de lungă, să facă năzbâtii şi fotografii în compania celor mici. De altfel, Iepuraşul a fost deja prezent la o şedinţă foto alături de Mario Alexandru Călugăru, câştigătorul concursului Fii imaginea KIDEX!
Iepuraşul drăgălaş s-a pregătit din timp şi a pus la cale o mulţime de surprize care îi vor face să ţopăie de bucurie pe copiii de toate vârstele. Doar la KIDEX, numai la KIDEX Rilă-Iepurilă aduce concursuri „cu lipici” pentru pitici, tătici, dar şi pentru mămici cu burtici. În plus, în universul colorat şi plin de veselie, părinţii au ocazia să se joace alături de cei mici, dar şi să descopere ultimele produse, haine şi accesorii care vor face viaţa mai uşoară mămicilor şi mai colorată pe cea a piticilor!
Veniţi cu mic, cu mare să sărbătorim împreună magia copilăriei într-un cadru de poveste.
www.kidex.ro

Despre Euroexpo SRL

Euroexpo Trade Fairs- organizator şi producător de târguri, expoziţii şi evenimente speciale.

www.euroexpo.ro

Laura Dumitru 0728 872 172
lauradumitru@euroexpo.ro