TIBCO – lansare de cai putere tunati si un Disneyland pentru copii!

BUCURESTI - 13 iunie 2008

Comunicat tip General in Social

Masini tunate la ultimele standarde internationale se vor regasi in premiera, in cadrul Targului International de Bunuri de Consum in perioada 18 – 22 iunie 2008, la Centrul Expozitional ROMEXPO.

Conferinta de presa va avea loc pe data de 16.06.2008, la ora 12.00 in sala Brancusi - Complexul Expozitional ROMEXPO. Dl. Catalin Trifu, D-na Camelia Buda si dl. Gratian Sonu vor detalia noutatile acestei editii si vor face o trecere in revista a evenimentelor conexe.

Ajuns la cea de-a 25-a editie Targul International de Bunuri de Consum isi deschide larg portile pentru a-si primi vizitatorii. TIBCO este targul intregii familii, in cadrul caruia, parintii, copiii, bunicii vor gasi ultimele noutati din domeniul bunurilor de consum: confectii, incaltaminte, produse cosmetice, bijuterii, produse de artizanat, decoratiuni interioare si exterioare, electronice si electrocasnice.

Pentru oricine va trece pragul complexului expozitional, in aceste zile, TIBCO, prin cele peste 200 de firme participante, din 16 tari, va avea cu siguranta multe de oferit: de la cele mai noi si competitive oferte din domeniul bunurilor de consum, cadouri pentru cei dragi, pina la autoturisme si accesorii auto, ce vor putea fi achizitionate la preturi promotionale. De asemenea, editia din acest an a TIBCO va oferi vizitatorilor si multe surprize in premiera absoluta.


Tuning, sound and action – sub acest slogan, tuningul intra in mod oficial la TIBCO 2008. Pentru impatimitii volanului, ROMEXPO impreuna cu Asociatia Romana de Tuning Auto A.R.T.A. inaugureaza in premiera la TIBCO, sectiunea de tuning, sound & accesorii auto punand astfel semnul egalitatii intre notiunea de tuning si cea de bun de larg consum.
4TuningDAYS – Action & Sound @ TIBCO 2008 va prezenta: firme de tuning, sound, accesorii si consumabile, precum si o expozitie de masini modificate, concursuri de tuning, competitii oficiale de sunet si drift&burn. Zona mobila special amenajata, in fata Pavilionului Central, va prezenta masini tunate atat din punct de vedere estetic, cat si acustic. La finalul targului va fi premiata cea mai speciala masina din punct de vedere estetic.

Inaugurarea acestei sectiuni va fi sustinuta de multa actiune si evenimente speciale de sunet.
TENGU va fi prezent cu un program – spectacol, divizia de show avandu-i protagonisti pe HAI&KNS ce vor impresiona publicul printr-un program de “balet sincron” pe asfalt. Cu acest prilej se va lansa si Campionatul National de BURN – OUT, o ocazie in plus pentru impatimiti sa tureze motorul la maximum. Duminica invatati sa apasati pedala cu “arta” in cadrul scolii de drift, iar demonstratiile de “free-style” finalizate cu fum si explozii avand girul lui Florica_NSL vor intregi seria evenimentelor.
Pentru ca sectiunea nu ar fi completa fara decibelii “tunati” cu maiestrie de profesionisti, se lanseaza si prima competitie de sunet din Romania organizata de EMMA @4TuningDAYS, etapele oficiale fiind SPL(sound pressure level) & SQ(sound quality).

Intre 20 si 22 iunie 2008 la TIBCO, 4TuningDAYS Sound&Action va invita sa va “tunati” ziua la ROMEXPO.

18 – 22 iunie 2008 zilele copilului la TIBCO. Pavilionul 46 se va metamorfoza, pentru cateva zile intr-un veritabil paradis al copilariei: jocuri gonflabile, tobogane, desene pink house, kinder-dulciuri, concurs de masinute, desfasurat pe platforma exterioara, toate acestea vor aduce cu siguranta cate un zambet larg de fericire. KIDS’ LAND - un loc special amenajat pentru copiii de toate varstele in cadrul TIBCO.

KIDEX isi lasa amprenta la KIDS’ LAND cu ajutorul personajelor de poveste, a cadrului feeric si a concursurilor interactive pentru copii. Rasetele ce se vor auzi vor concura cu motoarele incinse la maxim. Parintii isi vor reamintii de varsta in care personajele din desenele animate le fermecau visele si universul.
Pe 18 iunie 2008 KIDS’ LAND da drumul distractiei si bucuriei la TIBCO!


Asadar, va invitam sa vizitati un targ care satisface intreaga familie atat prin tematicile adoptate, cat si prin produsele ce vor fi expuse.

TIBCO un eveniment dedicat intregii familii!TIBCO – ROMEXPO
18 – 22 iunie 2008
Program de vizitare:
Mi – S: 10.00 – 18.00
D: 10.00 – 16.00

Bilet de intrare: 3 RON. Accesul copiilor este gratuit.

Despre Euroexpo SRL

TIBCO - Targul International de Bunuri de Consum
POPA OANA
0730.80.80.68