Trenuletul vesel isi asteapta calatorii!

BUCURESTI - 27 martie 2007

Comunicat tip General in Social

Intre 27 si 29 aprilie, in Pavilioanele 16, 17 si 17 bis din cadrul Complexul Expozitional ROMEXPO se va desfasura cea de-a VI-a editie a celui mai vesel targ pentru copii, KIDEX.

Trenuletul vesel isi asteapta calatorii!

Viitoarele mamici, parintii si bunicii pot afla totul despre cum sa cresti un copil sanatos, se pot informa despre oferta educationala a gradinitelor si scolilor private si publice, pot alege cea mai buna varianta pentru vacanta micutilor lor. Nu in ultimul rand, vizitatorii KIDEX vor beneficia de super-oferte la produsele pentru copii expuse la standuri de partenerii nostri!

La KIDEX, surprizele pentru copii, parinti si bunici se tin lant!

In fiecare zi de targ va avea loc o parada a costumelor personajelor de poveste si din desene animate – spiridusi, craiese, pitici, ingerasi, ursuleti, zane si printese. Copiii care viziteaza targul KIDEX vor putea sa admire personajele lor preferate si chiar sa se fotografieze alaturi de ele in timp ce partenerii nostri le vor oferi cadouri si materiale promotionale.

Copii, parinti, imbarcarea!

Nu exista mod mai bun de a ajunge la cea mai haioasa parada a primaverii decat Trenuletul vesel! Cu vagoanele decorate si colorate, trenuletul este pregatit sa duca vizitatorii de la intrarea in Complexul Expozitional ROMEXPO si pana la pavilioanele 16, 17 si 17 bis, unde are loc cel mai vesel targ pentru copii din tara - KIDEX!

Despre Euroexpo SRL

In premiera, la aceasta editie!
Pentru a veni in sprijinul vizitatorilor nostri, vom pune la dispozitie parcarea B din cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO, precum si personal calificat care sa va ajute la transportul cumparaturilor facute la KIDEX.Pentru informatii suplimentare si inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon: (021) 202 57 54, mobil 0728 872 172, persoana de contact: Laura Dumitru.
lauradumitru@euroexpo.ro