EXPO PLAST – Imaginea de ansamblu a industriei de mase plastice

BUCURESTI - 23 septembrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Tehnologie

Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei de prelucrare a maselor plastice – EXPO PLAST 2014 – va avea loc intre 24 si 27 septembrie, in Centrul Expozitional Romexpo , Pavilionul Central. Cele peste 45 de companii expozante, ce provin din 7 tari (Cehia, Italia, Romania, Slovacia, Turcia, Ucraina si Ungaria), promit un spectacol de inovatii si discount-uri importante, valabile numai pe perioada targului, dar si solutii pentru toti potentialii investitori din domeniu.

EXPO PLAST – Imaginea de ansamblu a industriei de mase plastice

 

București, 23 septembrie 2014 - Cel mai mare eveniment din Romania dedicat industriei de prelucrare a maselor plastice  – EXPO PLAST 2014 – va avea loc intre 24 si 27 septembrie, in Centrul Expozitional Romexpo, Pavilionul Central. Cele peste 45 de companii expozante, ce provin din 7 tari (Cehia, Italia, Romania, Slovacia, Turcia, Ucraina si Ungaria), promit un spectacol de inovatii si discount-uri importante, valabile numai pe perioada targului,  dar si solutii pentru toti potentialii investitori din domeniu.

In cadrul EXPO PLAST 2014 vor fi prezentate produse din materiale plastice (componente pentru industria auto, ambalaje, articole de uz casnic, produse pentru industria constructiilor, film agricol), echipamente, masini si utilaje pentru prelucrarea materialelor plastice, reciclare mase plastice, polimeri, materii prime si auxiliare pentru industria de specialitate, articole tehnice si din cauciuc, organizatii si institutii de profil.

Lideri mondiali, producatori de echipamente si utilaje pentru prelucarea maselor plastice vor realiza demonstratii LIVE pe masinile prezente in targ, pentru a arata ultimele tehnologii si aplicatii disponibile in momentul actual. Eficienta energetica si reducerea costurilor de productie vor fi “provocarile” celor 4 zile de targ.

Vizitatorii asteptati la Expo Plast sunt factori de decizie (directori de companii, directori de achizitie, ingineri sefi) si specialisti din industria auto, industria prelucratorilor de mase plastice, a ambalajelor, inginerie mecanica, electronica si electrotehnica, industria medicala, industria de petrol si gaze; acestia vor avea ocazia de a se informa asupra ultimelor solutii tehnice si de a studia si compara ofertele firmelor expozante.

EXPO PLAST este organizat de EUROEXPO in parteneriat cu Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania (ASPAPLAST) si ROMEXPO.

EXPO PLAST, targul dedicat industriei de mase plastice, va avea loc in perioada 24 – 27 septembrie, la Romexpo, in Pavilionul Central. Evenimentul se va desfasura in paralel cu GIFTS SHOW, târgul de promoționale și PRINT & SIGN, târgul de tipar și signalistică.

Mai multe informații pe www.expoplast.ro sau la numărul de telefon 0734/667.653.

Despre Euroexpo Trade Fairs

EUROEXPO Trade Fairs este cea mai mare companie privata specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.