EXPOPLAST - Targ dedicat industriei de prelucrare a maselor plastice

Locul desfasurarii: Romaero Baneasa, http://www.expoplast.ro

Organizator: Euroexpo Trade Fairs

Expoplast te asteapta si in aceasta toamna in perioada 18 - 21 septembrie 2013, la Romaero Baneasa, pavilion 107V. Ajuns la cea de-a treia editie, evenimentul este organizat de Euroexpo si Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice din Romania ( ASPAPLAST).

Timp de 4 zile, companiile expozante au sansa de a interactiona cu un numar mare de potentiali clienti si de a pune bazele celor mai avantajoase contracte de afaceri! Expozitia garanteaza comunicarea directa si eficienta cu toti vizitatorii specialisti interesati de produsele prezentate - factori de decizie ai marilor companii din domeniile de ambalaje , auto, constructii, agricultura, echipamente electrice si electronice, sport si jucarii, uz caznic, reciclate de mase plastice etc.

Anul trecut, expozitia s-a desfasurat pe o suprafata de 6000 mp, dubla fata de cea din 2011 si a reunit 55 de companii din domeniul prelucrarii maselor plastice: producatori si distribuitori de materii prime, echipamente si utilaje pentru prelucrarea maselor din Romania, Italia, Austria, Germania, Turcia, Ungaria, Bulgaria, precum si institurii de profil din sector.

Pentru detalii, accesati www.expoplast.ro

Despre EUROEXPO TRADE FAIRS

EUROEXPO Trade Fairs este cea mai mare companie privata specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Confirmare pana la data: 29 mai 2013

Participare: Intrare libera