“Trăiește Sănătos” - invitație la informare

BUCURESTI - 10 aprilie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Sanatate, Social

Clubul Trăiește Sănătos, eveniment cu tradiție din cadrul Baby Boom Show , este și în acest an alături de toți tinerii părinți, aflați la început de drum, care caută sfaturile specialiștilor în domenii precum cele mai bune metode de îngrijire a copilului si a mamei, atât înainte, cât și după naștere, alăptarea, alimentația proaspetelor mămici și a gravidei în general.

 “Trăiește Sănătos” - invitație la informare

Ediția de anul acesta a Clubului va avea loc vineri, 11 aprilie 2014, ora 13:00, în cadrul Baby Boom Show, la Romaero Băneasa și va aborda o serie de subiecte de interes atât pentru proaspetele, cât și pentru viitoarele mămici:

- Naștere pe cale naturală sau naștere prin cezariană?

- Primele zile ale copilului acasă

- Diversificarea alimentației la nou-născuți

- Alăptarea în cazul mămicilor cu un stil de viață dinamic

- Dieta mamei în timpul sarcinii și al alăptării.

Discuțiile de anul acesta din cadrul clubului Trăiește Sănătos vor fi moderate de Simona Bălănescu, realizatoarea mai multor emisiuni de televiziune despre sănătatea mamei și a copilului.

Invitați speciali în cadrul clubului Trăiește Sănătos vor fi Prof. Dr. Marin Burlea, Președinte al Societății Române de Pediatrie, care va vorbi despre nutriția nou-născutului pe perioada primilor doi ani de viață, Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, care va discuta teme precum epigenetica și sănătatea copilului și a mamei și Dr. Luminița Florea, care va aborda tematica alimentației viitoarei mămici în timpul sarcinii, demontand mitul dietelor restrictive.

În cadrul clubului vor fi prezenți și reprezentanți ai CEFF Romania, companie care a lansat pe piața autohtona sistemul de certificare a alimentelor: Certified E-Friendly Food. Prezența logo-ului CEFF pe ambalajul alimentelor certifică faptul că acestea nu conțin aditivi alimentari controversați sau potențial periculoși. Sistemul de certificare CEFF va fi explicat în cadrul clubului Trăiește Sănătos de către Daniela Niculescu, director general CEFF România, și de către Dr. Ing. Gabriela Mohan, care vor ilustra cum CEFF poate fi folosit ca un instrument util pentru o alimentație sănătoasă.

Tot în cadrul clubului Trăiește Sănătos va participa la discuții Ionela Chițanu, reprezentant medical al companiei 9 luni, specializată în vânzarea de produse dedicate nou-născuților, copiilor și mămicilor, care va vorbi despre problemele întâmpinate de mamele moderne în procesul de alăptare și despre soluțiile pe care brand-uri cunoscute de pe piață le propun în rezolvarea acestor dificultăți.

Clubul Trăiește Sănătos este o inițiativă prin care organizatorii Baby Boom Show vin în întâmpinarea necesității părinților de a fi informați corect, de către medici specialiști, cu privire la etape importante din viața de familie precum perioada sarcinii, a alăptării sau primii ani din viața nou-născutului.

Despre Euroexpo Trade Fairs

EUROEXPO Trade Fairs este cea mai mare companie privata specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.