Seminar European de Training “Concurenta in turism si in serviciile complementare sectorului turistic in perspectiva integrarii economiei romanesti in Piata Unica Europeana”

BUCURESTI - 27 aprilie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

In cadrul evenimentelor organizate sub egida Platformei Central-Europene CEFTAC (Central-European Advocacy for a Fair and Transparent Competition), proiect initiat si realizat de EUROLINK – Casa Europei, cu sprijinul Programului PHARE al Uniunii Europene, se va organiza in perioada 19-21 mai 2005 la Hotelul SunQuest din Mamaia, sub Patronajul de Onoare al Autoritatii Nationale pentru Turism, SEMINARUL EUROPEAN de TRAINING: “Concurenta in turism si in serviciile complementare sectorului turistic in perspectiva integrarii economiei romanesti in Piata Unica Europeana”. Seminarul se bucura de sprijinul urmatorilor parteneri oficiali: consilierii UE de preaderare din cadrul Programului de Twinning al Consiliului Concurentei, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, Institutul de Comert Exterior al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Italiane, precum si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Seminar European de Training  “Concurenta in turism si in serviciile complementare sectorului turistic in perspectiva integrarii economiei romanesti in Piata Unica Europeana”

Partenerii asociati ai evenimentului sunt companiile: SCA Hahui & Asociatii, Phaeton Gala, Total Consult si G&G. Printre partenerii media se numara deja: Evenimentul Zilei, Radio Mix, Afaceri Europene, Comunicatedepresa.ro, “Cariere”, Romanian Business Journal, “Comunicatii Mobile”.

Seminarul se adreseaza in principal intreprinzatorilor, managerilor si furnizorilor de servicii complementare pentru sectorul turistic, motivati de o mai buna punere in valoare a potentialului economic, social si cultural al Litoralului Marii Negre si al Rezervatiei Deltei Dunarii.

La deschiderea lucrarilor, ce au loc in contextul indeplinirii obligatiilor asumate prin Tratatul de Aderare al Romaniei cu Uniunea Europeana, precum si al deschiderii noului sezon turistic, va fi prezentat un Mesaj Special adresat invitatilor si participantilor de catre Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Dl. Sorin Marius Crivtonencu. Printre speakerii si trainerii Seminarului amintim pe Consilierii de Preaderare de pe langa Consiliul Concurentei, Dl. Aurelio La Torre si Dl Andrea Gagliardi, precum si E.S. Dl. Prof. Dr. Adrian Bavaru, ViceConsulul Onorific al Republicii Italiene la Constanta, Dl. Ferdinando Pastore, Directorul Institutului Italian de Comert Exterior, Dna Av. Doina Hahui, Partener in cadrul SCA Hahui si Asociatii, Dl. Av. Marian Moscovici, Manager general al firmei de conultanta Total Consult – Legal & Business Management, Dl. Alin Zabava, Consultant in domeniul dreptului concurentei in cadrul SCA Nestor Nestor Diculescu Kingstone Petersen si Dl. Sever Avram, Presedintele executiv al Casei Europei “EUROLINK” din Romania.

Lucrarile se vor desfasura in sesiuni plenare si ateliere de lucru, cu traducere simultana in limbile romana si engleza.

Informatii suplimentare asupra conditiilor de desfasurare si participare, programul de lucru si inscrieri se pot primi in perioada 5-12 mai 2005:

-pentru organizatiile si companiile din Bucuresti si din tara:
Tel/fax: (021) 230.49.97 ; e-mail: ceftac@houseofeurope.ro

-pentru participantii regionali (Constanta-Tulcea):
Persoana de contact: Dna Georgiana Caragea: mobil: 0724.072.100; tel: (0241) 613.199
E-mail: CEFTAC.Seminars@email.ro

Despre EUROLINK - CASA EUROPEI

Pentru orice intrebari sau detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati pe adresa Secretariatului Platformei CEFTAC: ceftac@houseofeurope.ro

Secretariatul Platformei CEFTAC
c/o EUROLINK – Casa Europei
Cartier Floreasca, Str. Caporal Bulugea nr. 9, sector 2, Bucuresti
Tel./fax: (021) 230.49.97
E-mail: ceftac@houseofeurope.ro ; eurolink@b.astral.ro
Internet: www.ceftac.ro ; www.HouseofEurope.ro

Persoana de contact:
Sandu Zamfirescu
PR & Communications Officer
ceftac@houseofeurope.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eurolink-casa-europei/seminar-european-de-training-concurenta-in-turism-si-in-serviciile-complementare-sectorului-turistic-in-perspectiva-integrarii-economiei-romanesti-in-piata-unica-europeana