Laptop contra Enciclopedia Larousse. Licitatia Europa FM vorbeste limba franceza

BUCURESTI - 23 mai 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Licitatia de la Europa FM continua sa creasca miza, in fiecare dimineata. -a plecat de la o pereche de casti, s-a trecut printr-o masina si s-a ajuns la un laptop de 8000 de RON.

Trei obiecte au atras in mod special atentia lui Bogdan Miu si a Monicai Anghel in Licitatia de la Europa FM, in aceasta zi. Din mai mult de 100 de obiecte propuse la schimb pentru super laptopul aflat in licitatie, cei doi matinali de la Desteptarea au zabovit asupra unei masini Alfa Romeo rosie, a unui aparat de fotografiat semiprofesional nou nout si a colectiei de 25 de volume Enciclopedia Larousse, in limba franceza.

Ascultatorii Europa FM au fost consultati si... cei mai multi dintre ei au votat pentru Enciclopedia Larousse, din pricina valorii ei si pentru a iesi din cercul schimbului de aparate electronice. Colectia este oferita de Vasile Ursu din Iasi, fericit ca se va putea conecta cu tehnologia. Iar cei care vor Enciclopedia ar fi bine sa se puna cu burta pe carte: limba franceza nu e chiar usoara.

Licitatia continua. Enciclopedia Larousse, editie 1980, cu 25 de volume de colectie, asteapta licitatorii pe www.europafm.ro

Despre Europa FM

www.europafm.ro
Laura Chivu
laura.chivu@radio21.ro