Europapier România este prezent la Print&Sign 2009

BUCURESTI - 24 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Ca la oricare ediţie, Europapier profită de oportunitatea oferită de Print Show pentru a aduce în atenţia consumatorilor şi a utilizatorilor de hârtie cele mai noi elemente din industrie.

Anul acesta, în cadrul târgului expoziţional Print Show, Europapier se prezintă ca fiind prima firmă din Romania ce este certificată FSC si PEFC pe piaţa de desfacere a hârtiei. Aceste certificate prestigioase sunt bine-cunoscute de o mare parte din utilizatorii de hârtie şi existenţa lor arată firmele care aduc un aport întregii comunităţi sociale. Ce înseamnă aceasta, în câteva cuvinte? Europapier are grijă de viitor şi participă la susţinerea unui consum raţional de materii prime necesare producerii hârtiei.

Un alt element important este noul parteneriat cu Mohawk, una dintre cele mai importante fabrici de hârtie din Statele Unite ale Americii. Avem o gamă complet nouă de hârtii şi cartoane speciale produse în proporţie de 100% din materii prime ce protejează mediul: energie eoliana, fibră reciclată, soluţii chimice care nu contin clor, utilizând tehnologii ce nu au emisii de carbon.

Tot în cadrul Print Show vom prezenta o serie de instrumente noi de lucru printre care si primul catalog de hârtie din Romania lansat în această vară şi care a fost primit cu mare succes în rândul utilizatorilor şi chiar şi al consumatorilor de hârtie.

Specialiştii noştri prezenţi la stand vă vor aduce în atenţie toate noutăţile şi vă vor explica în detaliu calităţile hârtiilor şi ale cartoanelor pe care noi le distribuim, cum funcţionează sistemul nostru, cum putem să aducem un plus de valoare clienţilor noştri.

Vă aşteptăm să ne vizitaţi la Print Show, în perioada 30 septembrie – 3 octombrie, în pavilionul 17, stand 49-50, de miercuri până vineri între orele 10:00 – 18:00 şi sâmbata între orele 10:00 – 16:00.

Europapier este liderul pe piaţa de distribuţie de hârtie în Europa Centrală şi de Est. În România, Europapier este prezent de peste 10 ani şi aduce în atenţia utilizatorilor o gamă largă de hârtii şi catoane tipografice, cu design special sau hârtii pentru utilizări birotice. Printre cele mai cunoscute branduri de hârtie pe care le distribuie pe piaţă sunt: UPM Finesse, Chorus Style, Masterprint, Masterboard, HP – everyday paper, Color Copy, IQ – ideal paper, Vanguard, Galaxy Metallic, Fancy Emboss, Consort Royal etc.

Despre EUROPAPIER ROMANIA SRL

Date despre Europapier Group:

- filiale în 12 tări europene
- mai mult de 700 de angajaţi
- 450,000 tone de hârtie vândută pe an
- 5,000 de articole în portofoliu
- 29 de spaţii de depozitare
- 57,000 tone capacitate de depozitare
- acoperă o piaţă de circa 319 milioane de oameni

Date despre Europapier România:
-două puncte de lucru în Bucureşti şi în Cluj
-parteneriate cu distribuitori ce pot acoperi întreaga tară