Album de fotografie - "Oameni"

BUCURESTI - 23 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Social, Internet

Albumul de fotografie "Oameni", realizat de fotograful Silviu Tudor, a fost lansat în 22 Noiembrie 2011, pe site-ul www.silviutudor.ro.

Album de fotografie -
 Trebuie să riscăm şi să ne lăsăm salvaţi de oameni 

Silviu Tudor

Fotografiile care compun albumul sunt o colecţie inedită de imagini în care sunt surprinşi oamenii din jurul autorului. "Oamenii" sunt cei care i-au trezit curiozitatea de-ai cunoaşte, într-un mod personal - pozitiv, creativ; developând, astfel, în sufletele noastre senzaţii frumoase.

Albumul este însoţit de textele proprii, ceea ce te îndeamnă să-i dai credit autorului, un veritabil artist al fotografiei, dar şi al cuvântului. Aşadar, privirea îţi este purtată într-o desfăşurare de imagini a unei realităţi pe care o vedem prin obiectivul lui Silviu Tudor.

Vânătorul de imagini a cules cu răbdare emoţia din sufletele Oamenilor pentru a transmite privitorului modul său aparte, personal de a vedea lumea dintr-o altă perspectivă, de a găsi frumuseţe în clipe ce pot părea banale şi comune.

Despre Silviu Tudor

"Când văd ceva frumos, fotografiez; când aud ceva frumos, compun; când citesc ceva frumos, scriu. Ca să trăiesc, trebuie să fac afaceri" - Silviu Tudor.

În anul 2010, Silviu Tudor s-a clasat pe locul trei la Premiile Ioan Chirilă 2010 cu fotografia Minge în cer. În perioada 2010 – 2011, Silviu Tudor s-a axat pe fotografia de produs şi pe cea comercială. Printre cele mai importante lucrări în domeniul fotografiei comerciale menţionăm COLAS România - şantierul Cernavodă 2010 sau fotografie de produs pentru bătrânul Canon AE-1.

Silviu Tudor ca orice artist a încercat şi alte forme de exprimare. Pe lângă fotografie, el compune şi scrie. Anul acesta, albumul de muzică electronică Loop Utopia, lansat în 2001 sub numele de DJ Zmeu, a fost folosit ca ilustraţie muzicală la Arternative Light, Chapiteau De Fontvieille, la Monaco. În 2005 a scris nuvela Cetăţeanul Gore, iar în 2008 Tempus Fugit.