1000 si 1 si oferta tricourilor personalizate

BUCURESTI - 30 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online 1000si1.ro pune la dispozitia celor interesati de cadouri inedite si nu numai o serie de tricouri personalizate . Ca o forma de a transmite un mesaj, pentru a adopta un stil vestimentar aparte, in numele unui stil ilar ce caracterizeaza purtatorul, astfel de tricouri sunt de un farmec aparte.

tricouri personalizate

tricouri personalizate

Povestea lucrurilor personalizate

In lumea in care exista atat de multe optiuni vestimentare, in lumea in care ne dorim sa iesim din banal, din tipare, ideea de a personaliza un obiect este fara doar si poate maniera efecienta si accesibila. La ora actuala, sub diverse tehnici adoptate, se poate personaliza orice, de la obiecte la haine.

Cand vine vorba de tricouri personalizate popularitatea acestora este demonstratia faptului ca stilul personalizat este magulitor. Desigur, vor conta toate detaliile, tocmai de aceea 1000si1.ro se preocupa de diversitatea optiunilor, pentru gusturile fiecaruia. De precizat ca incepand de la partea de materie prima, tricoul ce urmeaza a fi imprimat, si pana la modul de personalizare, totul este calitativ.

Asadar, se poate observa ca un tricou din gama celor disponibile in magazinul online mai sus mentionat este din bumbac 100%. Este binecunoscut faptul ca acest material este inalt calitativ si de dorit, lasand pielea sa respire. Asadar, va fi un confort si o reala placere sa fie purtat. De asemenea, marimile acestora sunt de o larga categorie, acoperind necesarul fiecaruia, de la cele mai mici la cele mai mari.

Cat despre stilul de personalizare, este vorba de texte imprimate. Acestea sunt de diverse optiuni, insa de fiecare data ceva iesit din tipare, cu conotatie hilara, pe fond alb pentru a iesi mai mult in evidenta prin contrast. Poate fi vorba de un text de genul: “Bautor autorizat caut sponsor” sau de “Nu am nevoie de Google, nevasta-mea le stie pe toate”.

In functie de destinatar si momentul cand va fi purtat, va exista o corelatie cu textul ales. Efectul va fi acela de a starni rasete, de a aduce zambete, de a sparge gheata si monotonia.

Comanda la 1000si1.ro

Acest magazin online este dedicat sectorului produselor personalizate si nu numai. Mai mult decat tricourile cu diferite texte, sunt o multime de alte idei inedite. Numai la categoria de obiecte personalizate se pot gasi cele ce pornesc de la cani la ceasuri, brelocuri si multe altele.

Pentru a comanda este la fel de usor precum a cerceta orice categorie de produse puse la dispozitie. Cu livrare oriunde in tara, un click te aduce mai aproape de achizitia dorita. De asemenea, termenul de livrare este unul scurt, se lucreaza rapid si cu seriozitate. Poate ca de aceea acest magazin online a devenit un nume de referinta pe nisa sa.

Daca te vei intreba de ce merita alegerea unor lucruri personalizate imagineaza-ti deja reactia celor din jur in momentul in care vor observa un astfel de lucru. Sau care poate fi reactia celui care primeste un astfel de cadou; vei da dovada de maxima atentie la detalii, vei aduce interesantul in ecuatie si asta datorita unei alegeri inspirate.