3 motive pentru care cazarea in regim hotelier este cea mai avantajoasa metoda de cazare in capitala

BUCURESTI - 6 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Calatoriile sunt motive de bucurie, dar atunci cand apar dificultati in ceea ce priveste identificarea unui spatiu de cazare, lucrurile devin tensionate. Confortul este extrem de important indiferent de motivele calatoriei, deci o prioritate sunt conditiile si standardele la care se ridica acestea, vizand mai ales siguranta.

rocazare.ro

rocazare.ro

Variantele oferite de diversele spatii hoteliere din capitala satisfac intr-o masura mai mica sau mai mare nevoile turistilor, adevarata problema constand insa din indisponibilitatea pe care o prezinta mai ales in perioadele aglomerate de peste an. Asadar, chiar daca sfera acestui sector este dezvoltata, gasirea celei mai bune solutii poate fi problematica.

Ca un raspuns la nevoile pe care le au cei ce calatoresc in capitala, ROcazare ofera posibilitatea de a inchiria garsoniere si apartamente, insa intr-un regim special – cel hotelier. A devenit de altfel o optiune cu mult mai atragatoare pentru publicul larg, intrucat este cea mai apropiata de ceea ce multi cauta, un spatiu care sa le asigure acelasi nivel de intimitate ca locuinta proprie sau chiar unul peste limita acesteia.

De ce este cazarea in regim hotelier metoda de cazare preferata de cei care viziteaza capitala?

Alegerea dintre ofertele de apartamente in regim hotelier disponibile spre inchiriere este preferata la ora actuala intrucat optiunea vine cu o paleta mult mai diversificata de servicii, care includ dotari complete.

Atat pentru cei care sunt in cautarea unei garsoniere sau a unui apartament pentru un termen scurt cat si pentru cei care doresc sa inchirieze pentru un timp mai indelungat, regimul hotelier vine ca solutia ideala.

1 – costuri reduse – in ultima perioada tendinta de scumpire a cazarilor pare sa se fi accentuat, iar asta nu este in nici un caz un convenient pentru turisti. Din contra, cu atat mai mult asta i-a motivat sa se indrepte catre alternativa de altfel mult mai atractiva – inchirierea in regim hotelier. Daca in cadrul hotelurilor, spatiul este limitat, iata ca cei ce aleg serviciile oferite de Rocazare dispun de facilitati cu mult superioare, ce includ si bucatarie complet utilata – la un pret mai rentabil si mai potrivit.

2 – spatiu personalizat si intimitate – in calitate de client al unei astfel de agentii, te bucuri de beneficii intregite. Imobilele disponibile spre inchiriere sunt personalizate si mobilate astfel ca fiecare experienta sa fie una aparte, dar mai ales sa asigure oaspetilor confort deplin si sentimentul de intimitate resimtit in adevaratul sens al cuvantului. Cand in servicii este inclus si locul de parcare si propriile chei, cu atat mai atractive sunt ofertele.

3 – facilitati si conditii ireprosabile – orice imobil disponibil spre inchiriere prin Rocazare se deosebeste prin conditiile pe care le ofera. Incepand de la lenjeria de inalta calitate, mereu curata si pana la dotarea cu toate ustensilele necesare in bucatarie, oricine se va simti ca acasa sau poate mai mult de atat. De altfel si baia se prezinta in conditii excelente, ceea ce ofera un plus de confort pe durata cazarii pentru ca igiena se poate realiza in conformitate.

Sunt cele mai importante aspecte ce trebuie de altfel avute in vedere de fiecare data cand se cauta cazare in capitala, dar si in orice alt oras din tara. Printr-o garsoniera sau apartamente in regim hotelier problemele legate de cazare isi gasesc cele mai bune rezolvari. Cei interesati de acesta gama de servicii pot accesa pagina rocazare.ro pentru oferte inegalabile si preturi pentru orice buzunar.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/3-motive-pentru-care-cazarea-in-regim-hotelier-este-cea-mai-avantajoasa-metoda-de-cazare-in-capitala