3gifts - catalog de produse si cadouri neconventionale, dar practice si interesante

BUCURESTI - 5 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

3gifts.ro este magazin online de produse variate, destinate a fi alese de catre cei care isi cauta idei de cadouri si nu numai. Acestea au repere practice, sunt concepte diferite decat ceea ce numim cadouri conventionale si clasice. Acest e-shop si-a castigat astfel reputatia de a fi altfel, in pas cu tendintele si ideal pentru nonconformisti.

3gifts

3gifts

Vorbim despre cadouri pentru oricine, de la femei la barbati, copii, la cadouri specifice pentru birou, sau casa. De asemenea, 3gifts.ro isi completeaza catalogul de produse cu cadouri haioase , cu produse populare ca la TV sau cu cele traditionale. O sectiune la fel de interesanta este cea a cadourilor ieftine, oportunitatea celor care nu dispun de un buget prea generos, sa isi faca datoria si placerea de a cumpara un lucru dorit la un super pret.

Un altfel de concept de cadou

3gifts vine cu un altfel de concept despre cadouri. Acestea pot fi surprize placute, lucruri practice astfel ca oricine se va bucura de ceea ce primeste si nu trebuie sa fie neaparat vorba despre decoratiuni. Spre exemplu, o pusculita joc de noroc este ideala pentru cei care au nevoie de o motivatie sa nu cheltuie prea mult. Pentru pasionatii de gatit  pot fi alese dispozitive, produse atipice precum tigaia pentru oua cu forma de inima, curatator si tocator de legume in forma de ascutitoare sau dispenser de sos in forma de pistol.

Pentru cei ce gusta astfel de glume, ideea unui cadou va fi una absolut originala. Cei care au mai avut experienta cu 3gifts.ro, stiu ca stilul funny este caracteristic acestui shop.

In ceea ce priveste nouatatile vorbim despre produse surprinzatoare desigur: o figurina solara Mr. Bean, mini caruta din lemn cu sticla si pahare sau un camion, oglinda led pentru make up sau ceas de perete 3 D. Sunt doar cateva exemple despre produsele moderne pe care le regasim aici, utile in casa. Tot aici pot fi gasite idei de cadouri pentru burlaci, pentru cei care isi propun sa fie gazde perfecte, pentru femei, pentru cele gospodine sau pentru cele cu spiritul petrecerilor la activ.

Descopera intreaga colectie, pe 3gifts.ro.