3gifts.ro - idei de cadouri originale, pentru toate gusturile

BUCURESTI - 26 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pastele este aproape, iepurasul mai-mai ca bate la usa.. Care este primul gand care va vine in minte? Sa pregatiti cadouri pentru cei dragi! Cat de usor poate fi sa cumparati ceva pentru voi si cat de greu e atunci cand vine vorba de alte persoane! Solutia este un magazin care sa va ofere cat mai multe variante din care sa o alegeti pe cea mai buna.

3gifts.ro

3gifts.ro

Magazinul vostru de cadouri

Daca inca nu ati auzit de el, magazinul online 3gifts.ro vine in ajutorul vostru. Accesand site-ul, veti gasi toate ideile de cadouri grupate pe categorii: pentru ea, petru el, pentru copii, cani originale pentru casa, cadouri haioase, pusculite haioase, ceasuri decorative, cadouri pentru betivi, shot-uri amuzante etc.

Cum sa alegeti cel mai potrivit cadou pentru cineva drag? In primul rand va puteti raporta la viata de zi cu zi, la ocupatia pe care o are destinatarul cadoului. De exemplu, daca este o persoana care lucreaza la birou, ati putea sa ii daruiti un suport de birou cu ceas realizat din lemn, o tabla perforata cu litere LED, o lampa glob pamantesc Shine, un set de scris Elegance etc. Sau daca de exemplu aveti vreun prieten hairstylist, pe site gasiti un suport pentru sticla de vin hairstylist foarte frumos realizat care cu siguranta il va impresiona.

In cazul in care nu doriti sa daruiti ceva care sa ii aduca aminte de munca (multe persoane evita asta), va puteti raporta la hobby-urile sale. Si pentru asta gasiti pe site o varietate de modele de cani cu tematica: cana cu note muzicale, cana obiectiv foto, cana lego, cana cu unelte, cana gamer, cana pian cu capac, cana cu joc de golf etc.

Sau ati putea pur si simplu sa mergeti pe una din cele 3 categorii si sa alegeti de acolo: pentru ea, pentru el sau pentru copii.

Indiferent ce varianta de cadou ati alege, trebuie sa va ganditi mereu ca gestul este cel care conteaza cel mai mult, dar si persoana din partea caruia vine. Asa ca nu ar trebui sa fie un motiv de stres alegerea unui cadou, ci pur si simplu sa il oferiti din inima!