3gifts.ro si interesantele sale abordari ale lucrurilor casnice utile

BUCURESTI - 24 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

3gifts.ro , magazin online destinat achizitiilor de produse si cadouri , nu intarzie sa isi surprinda publicul cu ofertele sale. Propune cadouri cu tente haioase sau cele personalizate, cele care se pliaza pe un buget restrans si nu uita de cele special selectate pentru barbati sau femei. In orice caz, multe dintre acestea sunt lucruri utile ce se pot achizitiona in numele nevoii si a stilului practic ce le caracterizeaza.

3gifts.ro

3gifts.ro

Interesanta este abordarea: din lucruri simple si clasice se nasc unele cu farmec, ce surprind atat din punct de vedere vizual, cat si din punct de vedere al impactului nemaiintalnit. Asociem lucrurile casnice mai ales cu anumite tipare si tot ceea ce nu mai face parte din aceasta sfera vine sa contrazica o realitate asa cum o stim. Iata de ce intriga si invita la a descoperi si altceva la acest magazin online deja binecunoscut pe nisa sa.

Ofertele recente de la 3gifts

Dupa cum se arata si in clasificarea optiunilor in cadrul paginii oficiale, 3gifts.ro, exista oferte recente, un interes pentru cei care stiu deja acest magazin. Chiar si pentru nou veniti, merita a se cerceta aceste sectiuni, iar dincolo de reactia cea dintai, manifestand amuzament, descoperiti partea practica, utila a lucrurilor expuse.

Un dispenser de sos, in forma de pistol – apasand pe tragaci nu faceti altceva decat sa completati mancarea dorita cu un sos binemeritat. Este atat de util si pare sa fie doar o joaca. Poate fi folosit pentru doua tipuri de sos, mustar dau ketchup, clasicele si cele mai populare de altfel.

Iluminatul casei – pentru cei care se confrunta adesea cu teama de intuneric sau cu dificultatea de a se orienta pana a ajunge la sursa de lumina, o lampa portabila cu led si intrerupator Walled este o recomandare. La fel de interesant este si becul led cu difuzore si bluetooth, un gadget dedicat mai ales celor care sunt pasionati de astfel de inventii. Din aceeasi categorie se numara si un baston pentru cei de varsta a treia, dotat cu iluminare pentru un plus de siguranta la fiecare pas facut.

Decoratiuni – de la lampi interesante si pana la setul cu mulaj din ipsos, amintirile pe care le pretuiti pot fi altfel expuse. O rama foto aparte poate fi cea sub forma de copac si iata cum locul capata un farmec aparte cu astfel de obiecte de decor. In aceeasi categorie de produse se pot incadra si ceasurile de perete ce au forme putin spus curioase, cum sunt cele in forma de tigaie.

Pentru bucatarie – si aici puteti fi inventivi prin alegeri pe masura. Un set de cutite dispuse intr-un suport ce reprezinta o scena voodoo va fi de mare amuzament de fiecare data. Pentru un stil compact al modului de depozitare al condimentelor se recomanda suportul Tree Spice Rack, in timp ce tigaia grill pentru cuptorul cu microunde va fi demonstratia faptului ca in bucatarie ai nevoie de creativitate, dar si de ustensile pe masura.

Cei interesati sa descopere si alte idei practice, insa expuse altfel decat de obicei, de lucruri moderne, cu design neconventional regasesc in cadrul paginii oficiale intreaga gama de produse.