3gifts si gama de produse inedite

BUCURESTI - 21 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

3gifts.ro , magazin online de cadouri si produse inedite aduce in atentia doritorilor oferte saptamanale si propuneri variate. De la lucruri utile in casa pana la obiecte ce pot deveni un cadou inspirat, 3gifts este practic o sansa de a iesi in evidenta.

3gifts.ro

3gifts.ro

Pentru cei in cautare de cadouri inedite optiunile regasite aici fac referire atat la destinatari de ordin feminin, cat si masculin. De asemenea, prin varietatea multumitoare de cadouri si idei propuse, se vor gasi chiar si idei inedite pentru copii. O sursa comnplexa de aceste gen se diferentiaza insa prin multiple alte aspecte.

Produse vazute la TV

Accesibilitatea unor produse este limitata. Vedem reclame pe posturile televizate, insa sursele de cumparare pot fi mai putine. Iata insa ca 3gifts vine cu o schimbare din acest punct de vedere. O colectie speciala a unor produse vazute la TV este disponibila pentru cei care doresc sa incerce mereu ceva nou.

Aici predomina produsele destinate curateniei, pentru casa si pentru dotarea bucatariei. Pentru a intelege pe deplin goana dupa inedit, merita amintite cateva dintre aceste exemple, ce arata clar originalitatea ofertelor: un termometru digital pentru carne ar putea incanta pe cei minutiosi, atenti la detalii si pasionati de gatit; o saltea gonflabila ar putea fi dotarea pentru o viitoare vacanta; sau bilele de improspatare a aerului din frigider ar putea interesa pe oricine; iar la capitolul organizare in dulapuri - un suport de umerase ce salveaza din spatiu este interesant de ales.

Cadouri pentru casa

Un mic ajutor nu strica niciodata – pe acest principiu, cei interesati sa fie mereu dotati cu tot ce este necesar intr-o casa practica vor regasi la 3gifts un univers incantator de articole si accesorii.

Spre exemplu, un ceas de perete nu trebuie sa fie acea imagine clasica si simplista cu forma rotunda. La 3gifts.ro se vor gasi acele modele inedite si sugestive totodata. Asadar, poate fi vorba  de un ceas in forma de tigaie, ba chiar cu design al unui ou prajit. Desigur ca o astfel de optiune va viza infrumusetarea unui spatiu de genul bucatariilor sau zona de luat masa.

Optiunile sunt atat de variate, incat pare si greu de a fi mentionate in totalitate. Se pot gasi la aceeasi categorie colectii de rucsacuri, suport de ochelari, de sticle, ba chiar si gadget-uri precum bec led cu difuzor si bluetooth. Jucarii antistres sau seturi de pixuri cu laser si led sunt alte idei despre ce completeaza gama de optiuni.

Cadouri pentru birou

O alta categorie de interes este reprezentata de cadourile ce sunt potrivite a fi oferite celor din mediul business. Unele pot fi alegeri personale pentru a infrumuseta sau completa spatiul de munca de la birou. In orice caz, 3gifts.ro este la fel de generos si la acest capitol. Servietele si gentile pentru acte si laptop sunt recomandarile ce primeaza aici.

 

Asadar, cand inspiratia si ideile despre un cadou va lipsesc, 3gifts.ro ar putea fi ceea ce aveti nevoie. Pagina oficiala dispune de prezentarea tuturor optiunilor, cu posibilitate nu numai de a va inspira ci chiar de a comanda produsul dorit.