3gifts, solutii privind cadourile pentru orice ocazie

BUCURESTI - 22 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online 3gifts.ro este mereu o alegere potrivita, sursa pentru cadourile necesare in orice context. Acum, in prag de sarbatoare a iubirii, de Sfantul Valentin, acest magazin vine desigur cu propuneri diverse. Una din surprize este o reducere aplicata la produsele considerate potrivite pentru aceasta sarbatoare, pentru comenzile timpuriu lansate.

Oferta 3gifts.ro

Oferta 3gifts.ro

Cadourile, un real test

Oricine trece la un moment dat printr-un astfel de test, de a fi necesara alegerea unui obiect care sa deserveasca drept cadou. Alegerea conteaza mai mult decat pare la prima vedere, intrucat subliniaza interesul fata de destinatar, precum si efortul de a multumi pe acesta cu obiectul daruit. Trebuie spus ca uneori bugetul este un impediment, ca ideile clasice par sa nu fie pe placul oricui, asadar 3gifts.ro vine cu o altfel de propunere.

Cadouri hazlii sau cel putin atipice, cadouri inspirate care sparg monotonia sunt in mare parte ceea ce regasim un cadrul acestui eshop. Un alt avantaj este ca dispune de varietate de optiuni, precum si varietate de preturi, pentru ca indiferent de buget sa fie gasite variante multumitoare.

Cadouri de Sfantul Valentin

Sarbatoarea Iubirii, imprumutata mai degraba de la americani, sau Dragobetele, in varianta romaneasca, sunt motive pentru care luna februarie este numita adesea si luna iubirii. Cu aceasta ocazie pot fi inmanate cadouri partenerului sau partenerei. Desigur ca se exclud ceea ce in alti ani sau cu alte ocazii a fost daruit.

Pentru cei care au nevoie de inspiratie, 3 gifts propune o mini fantana de ciocolata, daca cei doi sunt mari fani ai acestui tip de desert, un cadou practic pana la urma. In aceeasi categorie de cadouri regasim dozatoare de bauturi, pusculita de tip joc de noroc, boxa portabila in forma de craniu sau oglinda cu lampa led, pentru machiaj. Suportul pentru sticle de vin, ceasurile portabile, rucsacul sau perna boyfriend sunt alte cateva idei.

Toate preturile cadourilor din sectiunea cadouri Sf Valentin sunt reduse cu 10%. Au sanse de a fi cadoul perfect, in functie de personalitatea fiecaruia. Cei interesati pot decide in timp util ce cadou se preteaza a fi ales pentru aceasta ocazie, plasand o comanda in cadrul paginii oficiale.