4 cărți de dezvoltare personală care vă vor schimba definitiv viața

BUCURESTI - 5 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sunt cărți care, odată ce sunt citite, vă dau peste cap întregul mod în care ați perceput realitatea de-a lungul timpului. Editura For You este furnizor de înțelepciune și spiritualitate prin intermediul cărților.

editura-foryou.ro

editura-foryou.ro

De aproximativ 20 de ani, de când au apărut pe piață, oamenii din spatele întregului concept For You v-au ajutat să vă dezvoltați personal prin apariții noi, prin carti dezvoltare personala care s-au dovedit motivaționale, captivante, pozitive și v-au deschis calea spre noi oportunități profesionale, personale și spirituale.

Editura For You este unul dintre cei mai importanți și mai vechi furnizori de astfel de cărți pe piață. Multe dintre lucrările pe care le pune la dispoziția cititorilor au un caracter vădit pozitiv și sunt orientate spre autocunoaștere, iar marea colecție de volume publicate până acum este dedicată în totalitate acestui domeniu.

Dintre acestea, am decis să vă prezentăm 4 titluri, pentru vă face o idee despre cât de multe are de oferit această editură, pentru care bunăstarea și sănătatea spirituală a cititorului reprezintă una dintre principalele priorități.

1.     Călătoriile tânărului înțelept, de Sorin Telimbeci

Pentru cei  familiarizați cu scrierile lui Paulo Coelho și Kahlil Gibran, cartea aceasta reprezintă un motiv de încântare, pentru că satisface cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea scriiturii și a mesajului transmis. Pe măsură ce citiți, aflați că, luând parte împreună cu personajul principal la călătoriile sale, puteți la rândul dumneavoastră să vă îndreptați încet, dar sigur, spre cunoașterea de sine, încununată de înțelepciune umană și divină. Veți avea parte de o mare bucurie intelectuală odată ce veți fi parcurs toate paginile cărții, care se citesc pe nerăsuflate.

2.      Ce-ar fi dacă? Provocările cunoașterii de sine, de Eldon Taylor

Această carte se bucură de foarte multe aprecieri din partea a numeroși autori (Michael Bernard Beckwith, Marci Shimoff, Peggy McColl, Angelina Heart, Caroline Sutherland), precum și din partea unor experți din numeroase domenii, în special neurologi și psihologi. Thomas Campbell, care face parte din Departamentul de Apărare al SUA și este și consultant la NASA, recomandă cartea ca fiind una dintre lucrările ce te fac să descoperi adevărul din spatele propriilor convingeri și să dai deoparte vălul iluziei. Cristian Enescu, specialist și doctor în medicină, descrie stilul autorului ca fiind magnetic. Cartea efectiv ne provoacă să ne părăsim vechile modele de gândire, să le punem sub semnul întrebării și să ne reconstruim alte paradigme după care să ne ghidăm existența.

3.      Eliberarea. Dincolo de limite, dincolo de sine, de Cătălin Manea

În această scriere veți găsi o analiză pertinentă a devenirii ființei umane, până ce ajunge la marea eliberare. Sunt capitole întregi în care se vorbește despre liniște, ego, cunoaștere, clipa prezentă sau starea de acum, gânduri, observare, frică, acceptare, siguranță, suferință, conștientizare, conflict, devenire, ascultare, tradiții, simplitate, eliberare. După cum veți observa, temele abordate sunt complexe și interesante. Sunt luate în vizor multe domenii de interes spiritual, care vă pot schimba întreaga existență.

4.      Epuizare totală. De ce te simți istovit și ce să faci ca să-ți revii, de dr. Joan Borysenko

Acest studiu vă ajută să înțelegeți mai bine mecanismele epuizării, ce par să se pună în funcțiune odată cu înaintarea în vârstă. Se explică clar și pe înțelesul tuturor de ce, odată cu trecerea anilor, începem să ne pierdem din creativitate și imaginație. Autoarea povestește pe un ton amuzant despre epuizare, dar și despre greul drum spre însănătoșire, pentru a ne ajuta să ne dăm seama că există o adevărată știință în spatele procesului care ne poate elibera de epuizare.

 

Calea spre cunoașterea și dezvoltarea armonioasă a sinelui este anevoioasă, făcându-se în timp, după ce trecem prin tot felul de experiențe și de trăiri. Consultarea unor cărți orientate spre acest domeniu reprezintă un ajutor considerabil pentru oricine dorește să evolueze armonios din punct de vedere spiritual și intelectual.