Acoperirea serelor si a solariilor - solutii practice de la NuOricum

BUCURESTI - 23 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nevoia de a crea un mediu intern pentru culturi, unul care sa ii asigure toate conditiile necesare pentru dezvoltare este resimtita de cei care se ocupa cu astfel de indeletniciri. Scopul serelor si a solariilor este de a crea ambientul necesar inauntru, oricare ar fi conditiile externe.

nuoricum.ro

nuoricum.ro

Un randament optim, constand intr-o calitate deosebita a culturilor este ceea ce isi doreste orice agricultor. Un control absolut asupra mediului in care se dezvolta este si ceea ce dicteaza astfel de rezultate. Protectia fizica a recoltei - contra unor factori precum ninsoarea, grindina, ploia, vanturile, este absolut necesara, precum si asigurarea unui microclimat controlat. In acest din urma caz, atentia va fi centrata asupra temperaturii interioare, a luminii si umiditatii asigurate.

Pentru a realiza conditiile necesare pentru un control optim al mediului intern, anumite produse profesionale vor fi necesare. Numai astfel productia extrasezon va fi una bogata si gustoasa.

In acest sens, specialistii magazinului online https://nuoricum.ro vin cu o varietate de folii, cu scopuri precise. Cele de acoperire, spre exemplu, joaca un rol binedefinit, asemenea ca si foliile cu termicitate, printre altele.

Despre foliile pentru sere si solarii si proprietatile lor

De interes major pentru cumparatori trebuie sa fie proprietatile mecanice pe care le prezinta folia achizitionata, indiferent de tipul acesteia. In acest caz intotdeaunava conta tehnologia de productie utilizata, precum si polimerii. Despre produsele puse la dispozitie de NuOricum se stie ca au la baza numai materiare sofisticate, ce au in compozitie aditivi eficienti.

Conteaza enorm stabilitatea foliilor. Cele care nu au in compozitie din cei de tip UV, spre exemplu, ar fi mult mai rapid supusi deteriorarii. Sunt cei care asigura duritatea foliilor. Procentajul lor este un factor important, intrucat este cel care va influenta si durata de viata si eficienta. Raportarea la structura serelor si a solariilor pentru a identifica tipul potrivit al foliei este o necesitate. La fel conteaza acestea si in ceea ce priveste tipul de ingrasaminte si insecticide care se pot folosi. Spre exemplu, acele culturi care presupun utilizarea de clor si sulf necesita folii speciale, care au continut special de stabilizatori UV.

Din randul foliilor cu rol important in ceea ce priveste productivitatea culturilor specialistii NuOricum amintesc despre cele termice anticondens. Iata cateva dintre avantajele ce le insotesc pe cele disponibile in magazinul mentionat.

               *favorizeaza mentinerea temperaturii optime in mediul intern, fapt datorat aditivului tip IR care este prezent in compozitia ei

               *prezinta transparenta necesara pentru a permite luminii sa patrunda in interior, astfel ajutand la dezvoltarea corespunzatoare a plantelor

               *nu favorizeaza condensul, datorita aditivului special, ce duce la alunecarea picaturilor specifice spre margine

               *prezinta o durata indelungata de viata - intre 2 si 3 ani

               *este mult mai rentabila din punct de vedere al costurilor comparativ cu multe folii de interior pentru solarii existente la ora actuala pe piata de profil

Despre proprietatile, dimensiunile si capacitatea de a actiona dupa nevoie in cadrul solariilor si a serelor a fiecarei dintre folile disponibile in magazin pot afla cei interesati direct pe site - nuoricum.ro .

Taguri: nuoricum.ronuoricum