Afla care sunt cele mai bune 5 seriale Netflix de vazut in 2020

BUCURESTI - 24 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Recunoscut pentru serialele deosebite pe care le lanseaza, Netflix continua sa isi mentina publicul fascinat. In 2020 si mai ales in contextul actual, cand trebuie sa #stamacasa, o astfel de activitate pare mult mai accesibila.

b-mall.ro

Iata care sunt 5 dintre serialele care au captat atentia publicului in acest an. Mai multe despre actiunea lor poti citi si pe blogul Bmall, un univers online multibrand. Desigur ca o clasificare a acestora nu a fost deloc usoara, in conditiile in care firul narativ pe care il surprind este unul atat de captivant in cazul fiecaruia. Sunt in mod cert insa seriale ce merita sa fie premiate. Oricare dintre acestea poate deveni urmatorul serial must to be seen, cu atat mai mult in aceste zile, cand pandemia ne forteaza sa #stamacasa.

5 seriale Netflix de trecut pe lista ta

Cu siguranta o productie de care cei mai multi au auzit si o urmaresc cu interes este La Casa de Papel sau Money Heist, difuzat pe Netflix inca din 25 decembrie 2017. Publicul care il urmareste cu interes vizeaza numeroase tari. Este un serial ce ecranizeaza jaful de la Monetaria Spaniei, dirijat de El Profesor si 8 infractori.

Lost in space face de asemenea parte din cele mai bune seriale in 2020, despre care poti citi pe acelasi site. Este despre povestea interesanta a familiei Robinson care ajunge pe o planeta ciudata din cauza interventiei unui robot extraterestru.

Despre Dope se poate spune de departe ca este un serial care a captat atentia publicului larg. Este un serial tip documentar, unul care urmareste traficul de droguri din SUA si Mexic, prezentat fiind atat din perspectiva dealerilor, cat si a politistilor.

Sa nu uitam de Dear White People, de asemenea o ecranizare reusita, ce vizeaza privirea satirica aruncata asupra studentilor afro-americani. Actiunea se desfasoara intr-un colegiu Ivy League, predominant alb.

Nu in cele din urma, Jessica Jones reprezinta un serial care este despre initiativa unei foste eroine de a-si deschide propria firma de investigatii private.

Intamplarile intersante se tin lant in fiecare dintre cele 5 seriale Netflix, oferind certitudinea ca nu vor plictisi, ci doar vor starni mai mult interesul utilizatorilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/afla-care-sunt-cele-mai-bune-5-seriale-netflix-de-vazut-in-2020