Ai grija de ochii tai cu ajutorul echipei Medoptic!

BUCURESTI - 14 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Clinica oftalmologica Medoptic este locul unde pot face consultatii, investigatii si interventii chirurgicale cei ce doresc sa aiba parte de servicii si produse de calitate. Vorbim aici de una dintre clinicile oftalmologice de top din Romania, in cadrul careia isi desfasoara activitatea o echipa de medici specialisti cu o mare experienta in domeniu.

Medoptic.ro

Medoptic.ro

Servicii si echipamente de top

Clinica este dotata cu echipamente de ultima generatie pentru a putea stabili diagnostice corecte si pentru a putea realiza investigatii si interventii chirurgicale cat mai precise si cu rezultate optime.

Pentru a avea o vedere buna, trebuie sa avem constant grija de ochii nostri. Chiar si atunci cand acestia nu dau semne de oboseala constanta, cand nu avem niciun simptom care sa tradeze o anumita afectiune oculara, indicat este sa efectuam consultatii de specialitate periodice.

Factori externi precum razele UV, lumina puternica, caldura excesiva, praful, gadgeturile pot influenta in mod negativ sanatatea ochilor, provocand diverse afectiuni mai grave sau mai putin grave.

Operatiile de cataracta si chirurgie refractiva din cadrul Clinicii Medoptic

In cadrul clinicii Medoptic pot fi realizate operatii de cataracta si chirurgie refractiva. In cazul in care, in urma unei consultatii de specialitate, medicul oftalmolog stabileste unul dintre cele doua diagnostice pacientului, cu acordul acestuia, va fi stabilita o programare in vederea interventiei ce vizeaza corectia vederii. Clinica dispune de un bloc operator nou si extrem de modern, cu toate masurile de siguranta posibile pentru pacienti.

In cazul cataractei, operatia are in vedere schimbarea cristalinului si dureaza intre 10 si 15 minute. Pacientul impreuna cu medicul curant stabilesc momentul potrivit pentru aceasta interventie si de obicei are loc atunci cand este afectata calitatea vederii si implicit a vietii.

Chirurgia refractiva este pentru acei pacienti care prezinta afectiuni precum miopie, hipermetropie si astigmatism. Scopul principal al acesteia este reducerea dependentei de ochelarii de vedere sau de lentilele de contact. Interventia in sine va fi realizata prin tratament laser si dureaza cateva secunde, in functie de dioptriile ce urmeaza a fi corectate.

Pentru a afla mai multe informatii despre serviciile puse la dispozitia pacientilor de catre clinica Medoptic, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial http://medoptic.ro.

DISCLAIMER: Informatii oferite de personal avizat, dar pentru ca fiecare caz este particular e nevoie de un consult de specialitate pentru a stabili conduita terapeutica. Evitati automedicatia!