Albirea dintilor, o misiunea mai usoara cu ajutorul gamei Crest Professional

BUCURESTI - 20 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Traim intr-o societate ce pune mare accent pe aspect. Indiferent cat de mult dam crezare unui astfel de concept, este important a ne ingriji si a ne stradui sa avem un aspect fizic placut. La capitolul dentitie, ingrijirea se noteaza si prin nivelul de albire. Acum, mai usor ca niciodata, este ca acest procedeu sa se intample chiar si acasa, cu ajutorul gamei Crest Professional.

Crest

Crest

O modalitate usoara de a albi dintii cu cateva trepte se refera la folosirea de benzi Crest. Inovatia acestora se refera la gradul lor inalt de actiune, fiind produse profesionale, insa in varianta prietenoasa, accesibila si usor de folosit acasa. Orice utilizator interesat de aceasta metoda trebuie sa stie ca produsele pot fi parte a unui ritual de ingrijire, deci nu implica un efort deosebit.

Produsele Crest

Dupa cum se prezinta si in cadrul paginii oficiale, benzicrest.ro , produsele Crest vin in diferite variante. Poate fi vorba de benzi pentru albire, pasta de dinti, un creion special pentru albire sau un kit in acest sens. Nu in cele din urma, albirea organica este de asemenea abordata aici, de unde si optiunea unui set de albire ce nu contine peroxid.

Actiunea oricarui produs de acest gen se refera la indepartarea petelor de pe suprafata dentara, cauzate de alimente si bauturi, precum si albirea cu cateva trepte. Efectul este unul vizibil, atat timp cat se respecta modul de folosire al produselor. Astfel, prin produsele Crest se imbina perfect nevoia unei proceduri de albire cu cea de a mentine consturile la un nivel accesibil. Elimina timpii de programare si aduce in prim plan modalitatea facila de a avea la indemana o solutie eficienta de albire, numai buna de folosit oricand utilizatorul are timp si disponibilitate.

Benzile Crest Whitestrips sunt printre produsele populare. Acestea iau forma unor plasturi ce se muleaza perfect pe forma danturii. Contin substante active ce actioneaza asupra dintilor si drept urmare efectele pot fi observate in scurt timp. Spre exemplu, 3D Advanced vivid sau Professional Effects ofera rezultate chiar si numai dupa 3 zile de folosire; si mai rapid de atat in actiune este produsul Crest 3D 2 Hour Express ce pret de 2 ore este in masura sa aduca imbunatatiri si rezultate uimitoare.

Efectele pe termen lung

Atunci cand se opteaza pentru un tratament de albire a dintilor, cel mai probabil dorinta este de a avea acel alb impecabil obtinut ca efect pe termen lung. Nu este exclus acest lucru atunci cand sunt folosite produsele Crest. Albul dintilor se poate mentine pana la 18 luni, in functie de tabieturi si alegerile alimentare ale fiecaruia. In vederea mentinerii unui aspect dentar impecabil se recomanda plasturii de albire a dintilor Crest Gentle Routine.

De mentionat ca plasturii, benzile Crest se folosesc usor si se pot imbina cu ritualul zilnic de periaj. Un efort prea mic pentru ce rezultate poate sa ofere. Odata luate in considerare toate indicatiile de utilizare a oricarui produs din gama Crest acestea isi vor arata efectele, multumind pe deplin pe utilizator.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii lor toate produsele disponibile, impreuna cu detalii si indicatii de utilizare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/albirea-dintilor-o-misiunea-mai-usoara-cu-ajutorul-gamei-crest-professional