Albirea profesionala a dintilor, numai la clinica MegaSmile

BUCURESTI - 20 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In ziua de astazi tot mai multe sunt persoanele care aleg sa beneficieze de diferite tratamente dentare pentru a avea un zambet imaculat. Albirea dintilor a devenit o moda tot mai practicata, metodele de a obtine o dantura frumoasa si stralucitoare fiind variate.

megasmile.ro

megasmile.ro

Una dintre cele mai renumite clinici stomatologice din Bucuresti pentru calitatea serviciilor de albire a dintilor este MegaSmile , care este dotata la cele mai inalte standarde. Toate procedurile si tratamentele efectuate in cadrul acesteia se desfasoara in cele mai bune conditii de igiena, numai in medii sterile.

Pentru ca sanatatea dintilor este extrem de importanta, aceasta retea de clinici le iese in intampinare clientilor cu cele mai moderne metode pentru albirea dintilor, acestea fiind sigure si nepunand in pericol dantura pacientilor.

In ce consta tratamentele de albire si care sunt avantajele acestora?

Estetica dentara este foarte importanta pentru persoanele care se afiseaza in public si tin diverse discursuri, dar si pentru cei care pur si simplu doresc sa se simta bine in propria piele. Pe piata din tara exista diferite metode de albire a dintilor, insa nu toate garanteaza rezultate satisfacatoare sau faptul ca vor functiona cat de putin.

Clinica stomatologica MegaSmile din Bucuresti stie cat de importanta este sanatatea dintilor, de aceea pune la dispozitia celor interesati cele mai moderne tratamente pentru albire, pe care le aplica pacientilor in cadrul cabinetelor proprii.

Pentru ca de obicei acestea necesita un sacrificiu financiar destul de mare, clinica a lansat o promotie extrem de avantajoasa de care pot beneficia cei ce vor sa isi infrumuseteze dantura. Astfel, pentru pretul de 299 lei, cei doritori pot beneficia de promotia despre care gasesc mai multe informatii pe site-ul retelei de clinici stomatologice megasmile.ro.

Aceasta consta intr-o sedinta profesionala de albire numita „Power Whitening”. Prin ce metode se va face aceasta? Tratamentul consta in aplicarea unui gel de albire gama Opalescence cu ajutorul unei lampe UV speciale.

Procedura reprezinta o metoda complet sigura, fara nici un fel de riscuri sau pierderi de substanta dentara. Oferta este activa si luna aceasta, de aceea cei ce vor sa se bucure de un zambet frumos, care sa le redea increderea totala in propria persoana, pot apela cu incredere la serviciile de albire profesionale, realizate cu profesionalism de medicii clinicii Megasmile.

Beneficiile albirii dintilor sunt multiple. Astfel, persoanele care au fost mereu retinute din cauza faptului ca erau stanjeniti de aspectul inestetic al dintilor, acum au ocazia sa remedieze aceasta problema, solutia fiind una extrem de simpla.

Tratamentul de albire profesionala „Power Whitening” pe care medicii le realizeaza cu iscusinta, are rezultate imediat vizibile si isi merita investitia. De asemenea, nici persoanele care au deja o dantura frumoasa nu trebuie sa elimine posibilitatea de a beneficia de aceste proceduri. O nuanta mai alba nu va face altceva decat sa aduca un zambet mai increzator.

Desi unii sunt de parere ca ar fi mai bine sa ramana la stadiul in care sunt, pentru a nu pune in pericol ceea ce au, medicii clinicii recomanda cu caldura aceste tratamente profesioniste pentru ca nu sunt deloc invazive si nu afecteaza nicicum sanatatea dintilor.

Asadar, oricine doreste sa isi ofere sansa de a fi mai prezentabil si de a nu avea retineri atunci cand vine vorba de vorbitul in public sau de o cina cu prietenii, poate opta pentru un tratament de albire „Power Whitening” in cadrul cliniciilor MegaSmile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/albirea-profesionala-a-dintilor-numai-la-clinica-megasmile