Alegerea becurilor led – recomandari de la specialisti

BUCURESTI - 17 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Treptat, dar sigur, becurile LED au inlocuit cu succes optiunea ce viza becurile incandescente sau alte optiuni prin faptul ca prezinta o eficienta crescuta, dar si o mai mare durata de viata. Reprezinta un progres tehnologic, cu siguranta. Si-au adus in mod insemnat contributia vizavi de calitatea iluminatului, responsabila intr-o masura de siguranta la volan.

www.pieseautocamioane.ro

www.pieseautocamioane.ro

Din dorinta de a aduce publicului interesat solutii variate, Miltech propune produse constand in becuri led calitative, ideale pentru functionarea optima a sistemului de iluminare. Se refera la vizibilitatea pe care o asigura in timpul condusului, reprezentand un aspect care poate face diferenta in cele din urma.

Desigur ca nu este vorba numai despre siguranta, la care becurile led contribuie. Constituie totodata un sistem ergonomic de iluminat, asigurand si un consum mai redus de energie electrica. Sunt solutia potrivita pe termen lung. Iata care sunt recomandarile specialistilor Miltech in acest sens. Propuneri de articole constand in becuri led calitative pun acestia la dispozitie pe pieseautocamioane.ro.

Conteaza tipul becurilor led alese?

Chiar daca sunt relativ noi pe piata, acestea continua sa surprinda prin inovativitate, fiind tot mai populare. Imbratiseaza aceasta alegere cei care constientizeaza faptul ca tehnologia LED este prietenoasa cu mediul inconjurator. Au o durata de viata extinsa, nu se incalzesc si pot fi instalate indiferent de autovehiculul detinut.

De obicei persoanele care nu sunt pasionate de mecanica sau tehnica gasesc mai dificila o astfel de alegere. In conditile in care optiunile sunt atat de variate, bifarea unor becuri led corespunzatoare devine o provocare. Asadar, iata care sunt cateva aspecte importante de urmarit.

Compatibilitatea

Fiecare autoturism va necesita un anumit model de bec led. Unele masini vin cu acestea in dotare din fabrica, pe cand altii schimba sistemul de iluminat pentru a le putea utiliza.

Inlocuirea unui bec defect trebuie sa fie raportata la modelul celui de inlocuit, la soclul becului, precum si la constructie. Este necesar a fi potrivita autoturismului pentru ca sunt si cazuri in care se impun anumite particularitati.

Spre exemplu bordul poate afisa erori de recunoastere a becurilor. Un specialist va face recomandarea potrivita pentru a avea siguranta unei investitii corespunzatoare. De obicei preturile dicteaza si performanta lor. Spre exemplu, un bec led conventional este intrecut in eficienta de un model care ofera mai multi lumeni/watt.

Cei care nu au masina dotata cu aceasta tehnologie, insa inclina spre ea, vor desfasura o operatiune mai ampla. Ideal este a realiza schimbarea in cadrul unui service. Aprobarea de la RAR este de asemenea necesara.

Inainte de a achizitiona becurile LED trebuie sa existe siguranta ca acestea se potrivesc circuitului de iluminat. Nu orice sistem suporta soclurile specifice acestora.

Este o idee orientarea dupa standardul de constructie al becului, acesta reprezentand un criteriu de selectie. Care este acesta afli din cartea tehnica a autovehiculului. Notarea este asemanatoare cu cea din cazul lampilor de halogen - un H, respectiv HB, urmat de un numar. Este o recomandare pentru a identifica mai rapid modelul potrivit.

Cei interesati de solutii ce vizeaza calitatea si durabilitatea gasesc becuri LED la preturi accesibile pe pieseautocamioane.ro.