Alegerea cadoului pentru barbati, in functie de personalitatea acestora

BUCURESTI - 12 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare barbat este unic, in preferinte, tinand cont de caracter si asa mai departe. Cand vine vorba de alegerea unui cadou se va tine cont de aceleasi repere, de preferinte, de stilul preferat. Desi pare absolut normal sa cunosti personajul si sa ii stii tiparul, alegerea nu este una tocmai usoara.

ghizbi.ro

ghizbi.ro

Un prim pas este acela de a face o selectie printre tipurile de magazine, astfel incat sa ai optiuni, dar si alternative. Cadourile pot fi de stiluri variate, dar in ultimul timp se remarca o preferinta pentru cadouri barbati personalizate. Acestea denota mai multa atentie fata de alegere, o abordare mai personala si implicit maguleste mai mult pe destinatar.

Sugestii de cadouri apreciate

Specialistii spun ca in primul rand conteaza sa se realizeze o corelatie cu tipologia de barbat pentru a defini ulterior si ce tip de cadou este potrivit. Poate fi vorba de:

Tipul sportiv – pentru cei pasionati de sporturi de orice fel, pentru cei plini de energie si obisnuiti cu un nivel de adrenalina foarte ridicat cadoul potrivit va fi cel care se dovedeste a fi si practic. Astfel, poate fi vorba de acele obiecte ce deservesc in calatorii sau in viata de zi cu zi. Poate fi vorba de tricouri cu mesaj sau de un rucsac, de acel cadou care iti da parca pofta de miscare.

Tipul romantic – pentru cei care au o preferinta aparte pentru stilul romantic, cadourile potrivite trebuie sa fie din categoria celor care surprind. Poate fi vorba de o rama foto personalizata, cu mesaje interesante, poate fi vorba de o placheta plexiglas in forma de inima spre exemplu, asa numita dovada de iubire.

Tine cont ca o cina romantica pare sa fie o idee la indemana insa ti-ai dori sa ii oferi ceva ce ii va ramane o amintire placuta.

Tipul amuzant – este genul de persoana cu vorbele la el, cel care este pus mereu pe glume. El spune bancuri si incanta cu simtul umorului pe cei din jur. Cei ai putea sa alegi pentru o astfel de persoana? Acel ceva ce ii aduce zambetul pe buze, asa cum si el o face cu stilul sau amuzant. In acest sens, ai putea sa alegi un tricou personalizat, cu un mesaj care sa incante. La Ghizbi spre exemplu, poti alege tricouri – sunt din bumbac, de obicei albe si imprimate cu mesaje text sau foto ori combinate.

Tipul stilat – este cel care parca este mai atent ca orice femeie la aspectul sau. Este mereu chic, se imbraca bine si ii place sa fie admirat din acest punct de vedere. Pentru un astfel de barbat trebuie sa stii ca acele cadouri apreciate sunt cele care se apropie de stilul sau. Va fi destul de dificil sa faci o alegere de piese vestimentare, destul de riscant de altfel, insa o cana personalizata cu siguranta ca o va aprecia. Aceasta poate avea tot felul de mesaje siropoase care il vor da gata.

Cadoul trebuie ales cu drag si oferit cu acelasi stil. Insa, mai intai de toate, ai nevoie de optiuni. Asadar colectiile de cadouri de la ghizbi.ro merita luate in considerare.