Alegerea unor scaune auto pentru bebe – allkids.ro

BUCURESTI - 25 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Alegerea scaunului pentru copil nu este o sarcina atat de usoara precum pare. Exista multe magazine care ofera scaune auto pentru bebe, insa care dintre acestea ofera si siguranta la un nivel optim?

https://www.allkids.ro/

https://www.allkids.ro/

Orice parinte ar trebui sa se preocupe in aceasta privinta pentru ca, in trafic, exista oricand riscul de accidentare sau chiar si evenimentele minore pot avea deseori urmari grave in lipsa unor masuri de siguranta potrivite.

Este absolut necesara utilizarea scaunului pentru cei mici, iar acest lucru este si impus de lege.

Asadar, de unde si cum alegem un scaun corespunzator?

La aceasta intrebare, magazinul online allkids.ro vine cu solutiile cele mai potrivite. Astfel, in cadrul acestui site sunt prezentate diverse modele de astfel de articole, cu caracterisitici distincte, la preturi diferite, accesibile oricarui buget.

Cel mic trebuie sa fie mereu in siguranta, iar un scaun precum modelele oferite de acest magazin reprezinta raspunsul potrivit. De ce? Pentru ca acestea au fost special proiectate si fabricate pentru a indeplini un scop primordial si anume de a oferi copilului siguranta, de a-l feri de posibilele evenimente neplacute, ce ar putea surveni de exemplu in urma unei franari bruste.

Care este cea mai potrivita modalitate de a alege scaune auto pentru bebe?

Pentru a alege scaunul potrivit pentru bebelusul lor, parintii trebuie sa aiba in vedere anumite aspecte. Acestea trebuie selectate in functie de categoria de varsta, de caracteristicile pe care le prezinta si, in cele din urma, in functie de pret.

De ce pretul este cel mai irelevant aspect?

Principalul scop al parintilor trebuie sa fie de a-i asigura copilului protectia necesara inainte de toate. Asta inseamna ca daca un scaun de calitate este mai bun, atunci acestia ar trebui sa faca un efort financiar pe masura, atat timp cat stiu ca au facut cea mai buna alegere.

Multitudinea de scaune auto pentru bebe oferite de magazinul allkids.ro se imparte, de asemenea, in mai multe categorii. In functie de varsta micutilor si de greutatea acestora, scaunele auto se clasifica in felul urmator:

-          Grupa 0+ este potrivita pentru copiii care au pana in 13 kg

-          Grupa 0 – 1 este specifica micutilor care cantaresc pana la 18 kg

-          Grupa 0 – 1 – 2 a fost creata pentru transportarea in siguranta a copiilor care au greutatea pana la 25 kg

-          Grupa 1 – recomandata pentru copiii care au intre 9 si 25 kg

-          Grupa 1 – 2 – 3 reprezinta alegerea potrivita atunci cand micutul are intre 9 si 36 kg

-          Grupa 2 – 3 este recomandata pentru copiii care cantaresc intre 15 si 36 kg

De asemenea, exista si posibilitatea achizitionarii unor scaune auto pentru bebe ISOFIX, potrivite pentru toate categoriile de varsta. Pe allkids.ro acestea sunt disponibile in culori diferite si sunt potrivite atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Aceste modele includ un sistem de calitate, ideal pentru a oferi protectie sporita in caz de impact, dar si pentru a oferi parintilor linistea ca cei mici sunt in siguranta. De asemenea, scaunele sunt prevazute cu centura de siguranta in trei puncte si sunt dotate cu pernute speciale pentru a proteja umerii micutilor.

Deoarece cele mai multe accidente au impact lateral, aceste modele de scaune auto ofera protectie sporita zonei capului si sunt captusite cu un material potrivit in acest sens.

Asadar, parintii care doresc sa le ofere copiilor siguranta deplina atunci cand sunt in trafic sau calatoresc, sunt asteptati in cadrul paginii allkids.ro pentru a descoperi o colectie deosebita de scaune auto pentru bebe, la cele mai bune preturi.