Aliatul pentru o digestie optima

BUCURESTI - 19 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Suplimentele alimentare sunt menite sa reechilibreze modul de functionare al organismului, sa ofere nivelul optim de minerale, vitamine, sa ajute procesele naturale ale organismului. In functie de tipologia acestora - efectele sunt diverse. Cand vine vorba despre functia digestiei, o serie de suplimente pot fi aliatul perfect.

Mesfarma

Mesfarma

Suplimentele pentru digestie si efectele acestora

Digestia grea intervine ca urmare a consumului unor alimente mai grase, de regula mai greu de digerat, pe fondul unei secretii scazute de enzime digestive. Cand aparatul digestiv are de suferit, intregul organism resimte un disconfort, astfel ca si starea pacientului este afectata. Intervine starea de oboseala, de energie scazuta, balonare si multe alte efecte neplacute.

In tot acest proces si predispozitia genetica joaca un rol. Alte cauze sunt legate fie de factori psihosociali, fie de tulburarile de motilitate.

In formele sale mai putin grave, cand nu intervin alte proceduri, cand nu este o suferinta cronica, problemele digestive pot fi combatute prin administrarea de pastile pentru digestie rapida. Un astfel de supliment devine un aliat perfect pentru un plus de enzime care sa contribuie la buna desfasurare a procesului in sine de digestie.

Ca si actiune, un astfel de produs este responsabil cu accelerarea procesului de digestie a carbohidratilor, grasimilor, ducand la o mai buna si rapida absorbtie a acestora in intestin. Compozitia unor pastile pentru digestie rapida se dizolva intr-un timp foarte scurt dupa ingerare, facand ca efectul sa fie cunoscut rapid si eficient. 

Eficienta si alegere

Desigur ca scopul va fi acela de a alege un produs de genul suplimentelor alimentare care sa actioneze conform asteptarilor. In randul optiunilor exista o infinita lista de optiuni. Digestal Forte de la Mesfarma poate fi o recomandare in acest sens. In linii mari, alegerea trebuie sa vizeze:

    Pretul versus calitatea. Desi niciuna din parti nu trebuie sa depinda de cealalta, nu va impuneti limita de ieftin. Un brand poate fi o sursa de incredere.
    Sursa enzimelor pe care le include un anume supliment alimentar ales. Exista mai multe surse in acest sens: extractul din fructe si in mod special din ananas si papaya si extractul din bila bovina.
    Enzime multiple si ingrediente prietenoase. Avand in vedere ca scopul este acela de a ajuta digestia insa nu de a face corpul dependent de anumite medicamente, trebuie avut in vedere ce anume contine suplimentul cu pricina.

Digestal Forte ce se gaseste in lista de optiuni de la Mesfarma contine enzime lipolitice, extract de bila de bovina, enzime proteolitice precum si pudra de pancreas. Acest produs este o recomandare ce vine la pachet cu specificatia clara de consum de 1 comprimat gastrorezistent de 3 ori pe zi.

Cand sanatatea inseamna atentia pentru ce consumam, desigur ca primul pas este recomandarea de a avea un meniu echilibrat. Chiar si cand acest lucru se intampla, digestia poate sa fie una favorabila, astfel ca un supliment alimentar pentru o digestie echilibrata si mai rapida este de bun augur.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/aliatul-pentru-o-digestie-optima