Amenajarea moderna a spatiilor office

BUCURESTI - 13 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atentia pe care un angajator o asigura designului si caracteristicilor functionale ale spatiului de lucru, constituie unul din indicatorii cheie ai productivitatii companiei. Adaptarea mediului de munca trebuie sa fie dictata de doua mari calitati, care se refera, in primul rand, la tonurile care dicteaza stilurile ce tin de amenajarile interioare, dar si la nevoile angajatilor si accelerarea proceselor de lucru.

www.prodesignart.ro

Biroul este spatiul care desfasoara munca pe scaun, care are o durata de minimum 8 ore pe zi. Din acest motiv, este necesar, ca acest loc sa prezinte un ambient care fereste orice persoana de plictiseala sau stres. In scopul cresterii productivitatii, dar si pentru starea de spirit, biroul trebuie sa reflecte un spatiu deschis, viu, aerisit, confortabil si amenajat in culori energice.

Revolutionarea designului clasic in cadrul biroului de la firma

Au apus acele vremuri in care sediul unei companii era o cladire cu birouri sobre, imagini monotone si lipsite de personalitate. Actualmente, sediul unei firme reprezinta o carte de vizita si o expresie a valorilor companiei. Intocmai ca atunci cand pasesti intaia oara intr-o locuinta, iti poti imagina per general si anumite trasaturi ale persoanei care traieste acolo, cand intri in sediul unei companii, primesti indicii despre domeniul, cultura organizationala si etica muncii respective.

Trendurile sunt in continua schimbare si sunt conturate intr-o mare masura de cerintele angajatilor care petrec si cel mai mult timp acolo. Asadar, unul din obiectivele care trebuie avut in vedere este ideea de a elimina camera de arhiva si dulapurile cu dosare deoarece firmele se folosesc acum de avantajele tehnologiei moderne pentru stocarea informatiilor, in asa fel incat sa fie eliminata aglomeratia inutila.

Incarcarea vizuala in birouri este, de multe ori datorat si cablurilor care pot incurca foarte mult. Aflandu-ne in epoca wireless, este de la sine inteles ca existenta acestor fire devine nefolositoare si se poate opta pentru o cale mai simpla.

Amenajarea receptiei de la birou

Daca iti faci griji pentru faptul ca spatiul destinat intregului mobilier receptie este unul insuficient, e important sa afli ca designul acesteia nu este cuantificat in metri patrati disponibili, ci in concept, calitate si nu in cele din urma, functionalitate.

In situatia in care spatiul nu e chiar asa generos, atunci stilul se orienteaza catre minimalism, respectiv, mobilier de dimensiuni cat mai mici fara manere sau alte accesorii la vedere. Pentru a oferi senzatia de deschidere, se poate opta pentru cateva piese de mobilier combinate creativ. Culorile predominante se recomanda a fi intotdeauna alb, gri deschis inserate cu detalii discrete in nuante mai tari. Unul din trucurile importante si eficiente in cazul spatiilor mai reduse din punct de vedere al dimensiunilor consta in alegerea materialelor. Lemnul deschis si suprafetele lucioase sunt cele care reflecta cel mai bine lumina.

Atentia la lumini reprezinta una din cele mai importante aspecte pentru ca daca va focusati asupra celor trei surse esentiale de lumina (lumina naturala de la ferestre, cea de la tavan si din alte corpuri suplimentare de iluminat).

Prodesignart.ro va sta la dispozitie cu idei si modele variate in ceea ce priveste piesele de mobilier specifice spatiilor office. Calitate raportata la costurile accesibile pe care le prezinta garanteaza o investitie sigura si de durata.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/amenajarea-moderna-a-spatiilor-office