Aparate eficiente pentru indepartarea mustelor, solutii practice de la Super Farm Land

BUCURESTI - 29 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In perioada verii cand insectele diverse dau batai de cap fermierilor si mai ales animalelor sunt necesare masuri de protectie si de ce nu, de preventie. Pentru fermierii preocupati de starea de bine a animalelor si de confortul lor, Super Farm Land vine cu solutii practice: aparate pentru indepartarea mustelor.

Aparat muste Super Farm Land

Aparat muste Super Farm Land

Intepaturile de insecte pot duce la declansarea unor afectiuni, pot afecta local prin edem, inflamatie, dar pot fi si mai grave. Asadar este de preferat sa existe masuri de preventie in spatiile in care animalele sunt tinute. Exista solutii variate, dar ar fi bine de exclus pe cele pe baza de solutii chimice.

Super Farm Land si metodele propuse pentru combaterea daunatorilor

Pentru categoria de aparate pentru indepartarea mustelor magazinul online Super Farm Land propune:

Lampa cu 2 tuburi de neon, cu o forma compacta si lant in dotare, pentru a fi montata unde este necesar.

Clasice role pentru muste, ideale pentru a fi montate in grajduri. Sunt inofensive pentru animale, dar au nevoie sa fie montate in locuri neaccesibile, la inaltime.

Aparat cu ultrasunete, cu actiune pe o suprafata de maximum 60 mp.

Larvicid, produs eficient ce actioneaza asupra larvelor, evitand aparitia mustelor.

Capcana cu lichid pentru muste sau viespi.

O investitie necesara in confortul animalelor

Daca vorbim despre ferme de vaci, confortul acestora este reflectat in mod direct in productia de lapte per zi. Asadar, orice animal are nevoie de ingrijire si mediu favorabil. Insectele pot crea un disconfort, dupa caz astfel incat indepartarea acestora devine o prioritate. Mai cu seama pentru ca animalele sunt tinute in perioada verii mai mult la exterior, la pasunat, acestea trebuie protejate intr-un fel.

Investitia in aparate pentru indepartea mustelor si nu numai este o necesitate ce se impune in sezonul calduros si se repeta an de an. Pentru fermierii care decid sa actioneze eficient Super Farm Land propune solutii variate, accesibile publicului larg.

Fie ca vorbim de variantele clasice, banda lipicioasa, fie ca vorbim despre cele mai moderne precum aparatele cu ultrasunete, comenzile pot fi plasate online. Detalii, asistenta profesionala de asemenea regasim la superfarmland.com.